Ali Koç'un Açıklamalarından Sonra Trabzonspor'un Paylaşımı

Akın Ungan
06.05.2022 - 17:28 | Son Güncellenme: 06.05.2022 - 17:41

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, basın toplantısında TFF ve Trabzonspor'a yönelik açıklamalar yaptı. Koç'un toplantısından sonra Trabzonspor, paylaşım yaptı.

Ali Koç'un Açıklamalarından Sonra Trabzonspor'un Paylaşımı

AJANSSPOR HABER

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve Trabzonspor hakkında basın toplantısı düzenledi. Koç, yaptığı toplantıda TFF'nin Trabzonspor tarafından ele geçirildiğini ve kulübün, federasyon ile siyaset içindeki bazı kişiler tarafından koruma kalkanında olduğunu söyledi. Basın toplantısının ardından Trabzonspor ise bir paylaşım yaptı.

Ali Koç neler söyledi?

Ali Koç, yaptığı basın toplantısında Trabzonspor'un şampiyonluk maçında açılan pankart, TFF yetkililerinin bu pankart için herhangi bir yaptırımda bulunmaması, Trabzonspor'u destekleyen Türk siyasetçilerin bunu fazlaca göstermesi, bu durumun ise Türk futbolunda dengelerin bozulmasına yol açtığını, 3 Temmuz sürecini, 2010/11 sezonu şampiyonluğunu, 28. şampiyonluğu ve Ağaoğlu'nun başkanı olduğu Kulüpler Birliği Vakfı ile iligli planlarını anlattı.

Trabzonspor'dan paylaşım

Trabzonspor ise Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un basın toplantısını sonlandırmasının ardından sosyal medya platformunda bir paylaşımda yaptı. Sosyal medya dilinde "random" olarak isimlendirilen bir gülme ifadesi kullanan Bordo-Mavili kulüp, genellikle sessiz harflerden oluşan bir tepkide bulundu. Bu harflerin Trabzonsporlu futbolcularının harfleri olması ise dikkat çekti.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç: "Yazıklar olsun!"
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler