Trabzonspor'un CAS'ta duruşma tarihi belli oldu!

10.07.2020 - 16:55 | Son Güncellenme: 10.07.2020 - 16:55

Son dakika Trabzonspor haberleri...UEFA, finansal yükümlülüklerini yerine getirmediği gerekçesiyle Trabzonspor'un Avrupa kupalarından bir yıl men edilmesine karar vermişti. Bordo - mavili kulüp ve UEFA - CAS arasındaki davanın ne zaman görüleceği belli oldu. İşte detaylar...

Trabzonspor'un CAS'ta duruşma tarihi belli oldu!

Trabzonspor'un UEFA ile arasındaki duruşmanın tarihi belli oldu. CAS, duruşma tarihlerini güncelledi. Buna göre, Trabzonspor ve UEFA arasındaki duruşma, 16 Temmuz Perşembe günü yapılacak. 

 

AJANSSPOR-HABER

Karadeniz ekibi, UEFA Kulüp Finansal Kontrol kurumu tarafından finansal yükümlülükleri yerine getirmediği gerekçesiyle Avrupa kupalarından 1 yıl men cezası almış, bordo-mavili kulübün avukatları, cezanın kalkması için gerekli hamleleri yaptığı ve düzenledikleri savunmalarını CAS'a gönderdiğini açıklamıştı.

 

Trabzonspor'un cezası onanırsa, Avrupa kupalarına hangi takımlar gidecek?

UEFA’nın men cezası sonrası Trabzonspor’un hakkı bir alt sıradaki takıma geçecek. Örneğin bordo mavili ekip şampiyon olursa lig ikincisi direkt olarak Şampiyonlar Ligi’ne gidecek. Normalde UEFA Avrupa Ligi’ne gitmesi gereken lig üçüncüsü ise Şampiyonlar Ligi elemelerine katılma hakkı elde edecek. Üçüncünün hakkı dördüncüye, dördüncünün hakkı beşinciye, gerekirse de beşincinin hakkı altıncıya geçecek.

Senin için hazırladığımız haberler