Hami Mandıralı'dan A Milli Takım, Montella ve Trabzonspor Açıklaması

Orhan Gülek
30.09.2023 - 10:09 | Son Güncellenme: 30.09.2023 - 10:21

Trabzonspor'un unutulmaz ismi, bir dönem Fırtına'da teknik direktörlük görevinde bulunan Hami Mandıralı, Bordo-Mavililer ve A Milli Takım hakkında açıklamalarda bulundu.

Hami Mandıralı'dan A Milli Takım, Montella ve Trabzonspor Açıklaması

AJANSSPOR - HABER

Trabzonspor'un efsane kaptanı Hami Mandıralı, Vincenzo Montella'nın A Milli Futbol Takımı teknik direktörlüğüne getirilmesini ve Trabzonspor'un ligdeki durumu hakkında Radyospor'a özel açıklamalarda bulundu.

"Kırılma anı, Uğurcan Çakır'ın yediği goldü"

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Hami Mandıralı, ilk olarak Trabzonspor'un Hatayspor mağlubiyetini değerlendirdi. Mandıralı, "Trabzonspor, Hatayspor maçında 2-0 öne geçti ve bu skora koruyamadı. Trabzonspor'un yaptığı değişikler rakibi oyuna soktu, kırılma anı ise Uğurcan Çakır'ın yediği goldü. Trabzonspor 2-0'dan 3-2 maç veremez. Böyle bir şey oluyorsa teknik direktör o maçın kaydını sabaha kadar izlemeli ve düşünmeli." ifadelerini kullandı.

"Her an sizi 10 kişi bırakabilir"

Trabzonspor Teknik Direkötörü Nenad Bielica'ya de eleştirilerde bulunan Mandıralı,  "Nenad Bjelica, olmayacak şeyleri kamuoyla paylaşıyor. Bunları yaparsanız takımla aranızda kopukluk olur. Trabzonspor'da Mendy'e ayrı bir parantez açmam lazım. İyi oyuncu ancak her an sizi 10 kişi bırakabilir. Nenad Bjelica'nın şu ana kadar çizdiği profil takımla arasında sorun var gibi algılanıyor."  dedi.

İlgini Çekebilir
Trabzon'da dönüm maçı! Kaybetme lüksü yok
Habere Git

"Fenerbahçe ve Galatasaray'ın çok iyi kadrosu var"

Süper Lig'de zirve yarışına da değinen Mandıralı, "Şampiyonluk yarışıyla ilgili keskin yorumlar yapmak için çok erken. Ancak Fenerbahçe ve Galatasaray'ın çok iyi kadrosu var. Trabzonspor açısından sevgi bağları güçlenmeli." dedi.

"Kuntz gitti ancak Hamit Altıntop başarısız hala orada"

Hami Mandıralı, A Milli Futbol Takımı'nda Stefan Kuntz'dan boşalan teknik direktörlük görevine Vincenzo Montella'nın getirilmesine de sert tepki gösterdi. 

Mandıralı, "Vincenzo Montella, Adana Demirspor'da şampiyonluk yaşadı? Yok! Sonrasında İtalya'ya gitti, takım mı çalıştırdı? Yok... Vincenzo Montella neye göre A Milli Takıma geldi. Ben bunu çok merak ediyorum. Türk Milli Takımı her zaman yerli hocalarla başarılı olmuştur. Bu bir gerçektir bunu kimse inkar edemez. Türk Milli Takımı Fatih Terim ve Şenol Güneş'le başarılı oldu. Fatih Terim bu jenerasyonla başarılı olabilirdi. Kuntz gitti ancak Hamit Altıntop başarısız hala orada... Hamit Altıntop hepimizden daha çok futbolu biliyor. Hamit Altıntop gitmese bile o görevde devam etmemeli." ifadelerini kullandı. 

"Trabzonspor bizi çağırırsa giderim"

Adın sık sık Trabzonspor ile anılmasına da değinen Mandıralı, "Çok zor şartlar altında Trabzonspor'da çalıştım. İlk dönemimde UEFA'ya katıldık, ikinci geldiğimde çok zor şartlarda 8.- 9. sıraya çıktık. Trabzonspor'da iyi giderken "Seninle devam edelim" demediler. Hep yabancı yabancı dediler sanki bizden daha iyi biliyorlar Trabzonspor'un ruhunu... Ben, Trabzonspor'da böyle iyi kadrolarda çalışmadım. Şartlar ne olursa olsun; Trabzonspor bizi çağırırsa giderim. Trabzonspor'da her zaman boş mukavelelere imza attım." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler