Ankaragücü, Trabzonspor'un eski oyuncusu Marlon'u transfer ediyor

14.06.2022 - 10:50 | Son Güncellenme: 14.06.2022 - 11:33

2020-2021 sezonunda Trabzonspor'da kiralık olarak forma giyen Fluminense'nin Brezilyalı sol beki Marlon Rodrigues Süper Lig'e dönüyor. İşte detaylar...

Ankaragücü, Trabzonspor'un eski oyuncusu Marlon'u transfer ediyor

Bir sezon Trabzonspor'da kiralık olarak forma giyen 25 yaşındaki sol bek Marlon Rodrigues Süper Lig'e dönmeye hazırlanıyor.

Ankaragücü'nden Marlon'a resmi teklif

Transfermarkt'ta yer alan habere göre Süper Lig'in yeni ekibi MKE Ankaragücü, Brezilya ekibi Fluminense ile olan sözleşmesi 31 Aralık'ta sona erecek olan Marlon Rodrigues'i transfer etmek için resmi teklifte bulundu.

Teknik direktör Dalcı, Marlon ile görüştü

Haberde, Ankaragücü Teknik Direktörü Mustafa Dalcı'nın Brezilyalı sol bek ile bir görüşme gerçekleştirdiği ve 25 yaşındaki futbolcuya projelerini ve planlarını anlattığı aktarıldı. 

İlgini Çekebilir
Abdullah Durak imzayı attı! Ankaragücü'yle 1 yıl daha
Habere Git

Marlon transfere sıcak bakıyor

Marlon'un da Ankaragücü'ne transfer olarak yeniden Süper Lig'de forma giymeye sıcak baktığı belirtilirken, bu hafta ya da en geç gelecek hafta sarı lacivertli kulüple sözleşme imzalamasının beklendiği ifade edildi.

Bu sezon 7 maçta oynadı

Güncel piyasa değeri 3.5 milyon Euro olan Marlon Rodrigues, devam eden sezonda Fluminense'de 7 maçta forma giydi. Brezilyalı oyuncu son 4 lig maçında kadroda yer almadı. Marlon Rodrigues 2020-21 sezonunda Trabzonspor'da 38 maçta forma giymiş ve 1 asist yapmıştı. 

Senin için hazırladığımız haberler