Trabzonspor'un eski hocası Vahid Halilhodzic koronaya yakalandı

26.08.2021 - 17:14 | Son Güncellenme: 26.08.2021 - 17:27

Son dakika spor haberleri... Trabzonspor'un eski teknik direktörü Vahid Halilhodzic'in koronavirüs testi pozitif çıktı. İşte detaylar...

Trabzonspor'un eski hocası Vahid Halilhodzic koronaya yakalandı

Ahmet UYKAN-AJANSSPOR

Ülkemizde bir dönem Trabzonspor'u çalıştıran Vahid Halilhodzic koronaya yakalandı. Halen Fas Milli Takımı'nın başında yer alan ünlü teknik adamın test sonucu pozitif çıktı. 

Milli takım kadrosunu açıklayamadı

Bu nedenle Halilhodzic'in Fas Milli Takımı'na davet ettiği oyuncuları açıklaması gereken basın toplantısı iptal edildi. Kadro basın toplantısı yerine federasyonun resmi internet sitesinde yayınlandı.

Trabzonspor'da 2 dönem görev aldı

68 yaşındaki Vahid Halilhodzic, 2005-2006 ve 2014-2015 sezonlarında iki kez Trabzonspor'un teknik direktörlüğünü yaptı. Bordo-mavililerle ilk sezonundaki 30 maçtı 15 galibiyet, 5 beraberlik, 10 yenilgi alan Bosnalı hoca kısa süren ikinci döneminde ise 14 karşılaşmada 4 galibiyet, 8 beraberlik ve 2 yenilgi yaşadı.

Halilhodzic'in çalıştırdığı takımlar

Önemli bir kariyere sahip olan Vahid Halilhodzic, Paris Saint-Germain, Lille ve Rennes gibi Fransız kulüplerinin yanı sıra Fildişi Sahili, Cezayir ve Japonya Milli Takımı'nda da görev yaptı. 

Senin için hazırladığımız haberler