Trabzonspor'un eski sportif direktörü Süleyman Hurma'dan çarpıcı sözler!

14.03.2018 - 16:09 | Son Güncellenme: 14.03.2018 - 16:09

Trabzonspor'un eski sportif direktörü Süleyman Hurma, alınan kongre kararı sonrası çarpıcı açıklamalarda bulundu.  

"CHELSEA'Yİ TRABZON'A GETİRSEK BAŞARILI OLAMAZ"

 Trabzonspor’da yaşanan kongre sürecini değerlendiren Süleyman Hurma “Trabzon’da güruh var hep onlar kazanıyor. Gerçekten sevenler kaybediyor. Bizim dönemimiz ve şu anki dönem arasında bir fark göremiyorum. Kim Trabzonspor hakkında kötü konuşuyorsa, herkese hakaret ediyorsa günün sonunda onlar kazanıyor. Chelsea’yı da Trabzon’a getirsek başarılı olamaz. O anlayışa göre herkesi yenmek gerekiyor. Herkes İbrahim Hacıosmanoğlu gitsin diye ortalığı yıktı. Ne oldu, şimdi Muharrem Usta gitsin de ne olsun amaç ne hep aynı adamlar kazansın, birileri gelsin, yerler bir olsun kazananlar hep aynı kaybedenler değişiyor.

 "2 SENEDE KENDİMİ ZOR TOPARLADIM"

Trabzonspor’a geri dönecek misiniz sorusunu da cevaplandıran Hurma “ 3 kere Trabzonspor’a geldim. Her gelişimde de kendimi 2 sene de toparlayabildim. Trabzonspor’a son geldiğim dönemde 18 takımın 15’i beni istiyordu. Koşa koşa Trabzonspor’a geldim. Sürekli kazanan çeteye yine yenildik. Müthiş bir ekip kurduk. Liderdi takım şampiyon olacak takımı sabote ettiler.

"OYUNCULARA TELEFON AÇTILAR"

Sözlerini sürdüren Hurma "Bu sabote edenleri bilmeyen Trabzonlu yok. O takımı içeriden sabote ettiler, dışarıdan ettiler sonra da hakemlere ettiler. 5 maç sabote edildik. Aman bu yönetim gitsin diye oyunculara telefon açtılar.  Korkmayın paralarını biz ödeyeceğiz dediler. Ondan sonra da başarılı olmaktan bahsediyorlar. Aynı durumu şu anda mevcut başkan Muharrem Usta’ya yapıyorlar. Usta gidecek, birileri gelecek onu sömürüp sonra alaşağı edecekler.  Takımın başarısını kulübün başarısını isteyen bir kişi bu gitsin de ne olursa olsun der mi? Aynı adamlar şimdi Muharrem Usta’nın üzerine oynuyor. Nuri Albayrak’a oynadılar. 2010-11’de 9 puan fark ile lider giden bir takım vardı. Liderken olağanüstü kongre yapan bir takım var mı? 2011’de kongre yapıp takımı karıştırdılar. Konuşan adamlar hep aynı.

"GÖREV ALDILAR, SUSTULAR"

"Şimdi ne mi oldu, federasyonda orada burada görev aldılar sustular. Şimdi sormazlar mı adama Trabzonspor’un dertleri ile ilgilenmiyor musun artık? Görev aldığı yerden çıkarsınlar yine aynı olacak. Futbolcu versiyonları antrenör versiyonları herkesi sömürüyorlar. Bir yönetimi getiren de götüren de hep aynı insanlar olur mu” dedi. "

(61SAAT SPOR SERVİSİ)

Senin için hazırladığımız haberler