Trabzonspor'un eski yıldızı Sturridge için tutuklama emri çıkardı

Orhan Gülek
12.10.2023 - 22:55 | Son Güncellenme: 12.10.2023 - 23:22

Son dakika spor haberleri... Los Angeles mahkemesi, bir dönem Trabzonspor forması da giyen Daniel Sturridge için tutuklama emri çıkardı. İşte detaylar

Trabzonspor'un eski yıldızı Sturridge için tutuklama emri çıkardı

AJANSSPOR - HABER

Trabzonspor forması da giyen İngiliz yıldız Daniel Sturridge, hakkında çıkan tutuklama emri ile gündeme oturdu.

Sturridge, vaat edilen para ödülünü vermedi

Daily Mail'de yer alan habere göre, Sturridge, 2019 yılında köpeğinin çalınmasının ardından köpeğini bulan kişiye para ödülü vereceğini açıkladı. Killa Fame olarak bilinen Amerikalı rapçi Foster Washington, Sturridge'in köpeği Lucci'yi İngiliz yıldıza teslim etti. Ancak Fame, vaat edilen para ödülünü alamadığı gerekçesiyle Sturridge'ye dava açtı.

İlk olarak 30 bin dolar para cezası

Aralık 2021'de Los Angeles mahkemesi, Sturridge'nin hakkındaki şikayete yanıt vermemesinin ardından 34 yaşındaki futbolcuya 30 bin dolar para cezası verdi.

İlgini Çekebilir
Trabzonspor'da ikinci Abdullah Avcı dönemi
Habere Git

Sturridge'a tutuklama emri

Sturridge'in geçen ay da duruşmaya katılmaması üzerine yıldız futbolcu için tutuklama emri çıkartıldı. Sturridge'nin davasının yeni duruşma tarihi olarak 30 Kasım'ın belirlendiği aktarıldı.

İki kez Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu yaşadı

Kariyerinde ilk defa İngiltere dışında forma giyecek olan Daniel Sturridge, ülkesinde önemli başarılara imza attı. Biri Chelsea diğeri de geçtiğimiz yıl Liverpool ile olmak üzere iki kez Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu yaşayan Sturridge, 2010 yılında da Chelsea ile İngiltere Ligi'ni kazanma başarısı göstermişti. 29 yaşındaki oyuncunun Chelsea formasıyla ayrıca 2 FA Cup şampiyonluğu da bulunuyor.

Sturridge'in kariyeri

Liverpool'un geçen sezon sonunda sözleşmesinin bitmesinin ardından yeniden anlaşmaya varmadığı Daniel Sturridge, Kırmızılar'ın formasını 6 sezon giydi. Anfield ekibinde 160 maçta 67 gol kaydeden Sturridge, Futbol kariyerine Manchester City'de başladı. 2009'da ise Chelsea'ye transfer oldu. Anfield'a transferinden önce Bolton'da 6 ay kiralık oynayan Sturridge, transferiyle ilgili bahis kurallarını ihlal eden tüyo verdiği gerekçesiyle 2 hafta futboldan men ve 75 bin Sterlin para cezasına çarptırıldı. 

Sturridge'in Trabzonspor kariyeri

2019-2020 sezonunda Trabzonspor'da oynayan Sturridge, son olarak Perth Glory forması giymişti.

Bordo mavili ekipte toplam 16 resmi maçta görev yapan Sturridge, 7 gol atarken 6 da asist yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler