Trabzonspor'un eski yıldızı John Obi Mikel'den Jose Mourinho'ya uyarı

Özgür Koç
18.06.2024 - 12:30 | Son Güncellenme: 18.06.2024 - 12:46

Trabzonspor'un eski futbolcusu John Obi Mikel, Chelsea'de birlikte çalıştığı Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho'ya uyarılarda bulundu. İşte detaylar...

Trabzonspor'un eski yıldızı John Obi Mikel'den Jose Mourinho'ya uyarı

AJANSSPOR - HABER

2019-2020 sezonunda Trabzonspor forması giyen 2022 yılında kariyerini noktalayan Nijeryalı eski yıldız futbolcu John Obi Mikel, Chelsea'de birlikte çalıştığı Jose Mourinho'ya uyarıda bulundu.

"Taraftarları memnun etmesi kolay değil"

Türkiye'de taraftarları memnun etmenin kolay olmadığını belirten John Obi Mikel, "Türkiye'de oynayacak kadar şanslıydım ve size şunu söyleyebilirim ki, taraftarları memnun etmesi kolay değil" dedi.

"Maç kazandığınızda istediğiniz her şeyi verirler ancak..."

Taraftarların sabırsız olduğunu vurgulayan John Obi Mikel, "Sizi severler, maç kazandığınızda istediğiniz her şeyi verirler. Ancak İngiltere ya da İtalya'daki kadar sabırlı değiller" diye konuştu.

"Çok çabuk sırt çevirirler, şaşırırsınız"

İşlerin iyi gitmediği dönemde kendilerine sırt çevrildiğini dile getiren John Obi Mikel, "Futbol için çıldırıyorlar, futbolla yaşıyorlar, futbolla besleniyorlar. Kim olursanız olun, sizi severler. Size zaman tanırlar ama kazanamıyorsanız ya da işler iyi gitmiyorsa size çok çabuk sırt çevirirler, şaşırırsınız" ifadelerini kullandı.

Jose Mourinho'nun dikkatli olması geektiğini belirten John Obi Mikel, "Bu yüzden Jose Mourinho'nun dikkatli olması gerekiyor. Taraftarları arkasına almak istemesini anlıyorum ama performans göstermesi gerekiyor. Eğer bunu yapamazsa, ona ne kadar çabuk sırt çevireceklerini görünce şaşıracaktır" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler