Trabzonspor'un hedefinde Musa Çağıran ve Serdar Gürler var!

24.06.2018 - 13:34 | Son Güncellenme: 24.06.2018 - 13:34

Trabzonspor, yeni sezon kadrosuna yerli yıldızları katmak üzere düğmeye bastı. Osmanlıspor’un orta saha oyuncusu Musa Çağıran ile sol kanat oyuncusu Serdar Gürler için girişimler başladı

Trabzonspor’da transfer operasyonu hız kesmeden devam ediyor. Bordo-Mavililer’in gündeminde bu kez yerli takviyeleri var.

Süper Lig’den düşen Osmanlıspor’un yıldızlarını gözüne kestiren Karadeniz temsilcisi, orta sahada görev yapan Musa Çağıran ve kanatlarda forma giyen Serdar Gürler’le yakından ilgileniyor.

Bu oyuncuların transferi için düğmeye basan ve Başkent ekibinin kapısını çalan Trabzonspor Yönetimi, bu kez karşısında güçlü rakipler buldu. Musa’yı Trabzon’un yanı sıra Beşiktaş’ın da takip ettiği ortaya çıktı. Serdar’la da Galatasaray’ın görüştüğü ifade ediliyor.

Bu durum Bordo- Mavililer’i zorluyor, çünkü Osmanlıspor talipler nedeniyle bonservis konusunda kesinlikle taviz vermiyor.

Sıra yabancılara geliyor 

Yerli operasyonu sonrası Trabzonspor da yabancı yıldızlar için de kollar sıvanacak. Teknik patron Ünal Karaman’ın hazırladığı liste doğrultusunda görüşmeler yapan Bordo-Mavililer, şimdilik somut adımlar atmıyor.

Özellikle kontratların sona erdiği 1 Temmuz’dan sonra, Fırtına’da resmi görüşmelerin gerçekleşmesi bekleniyor. (Fanatik)

Senin için hazırladığımız haberler