Trabzonspor'un Transfer Etmek İstediği Uğur Çiftçi İçin Resmi Açıklama

Akın Ungan
31.12.2021 - 10:15 | Son Güncellenme: 31.12.2021 - 10:32

Trabzonspor'un, kadrosuna katmak istediği Uğur Çiftçi için DG Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay açıklama yaptı. Çalımbay ne dedi? Uğur Çiftçi transfer olacak mı?

Trabzonspor'un Transfer Etmek İstediği Uğur Çiftçi İçin Resmi Açıklama

Süper Lig'in ilk yarısını lider tamamlayan Trabzonspor, ara transfer dönemini sol bek takviyesiyle değerlendirmek istiyor. Karadeniz ekibi, DG Sivasspor'da forma giyen 29 yaşındaki Uğur Çiftçi ile ilgileniyor.

DG Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur mücadelesinde sahasında MKE Ankaragücü'nü 2-1 mağlup ettiği maçın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Rıza Çalımbay, Trabzonspor'un transfer etmek istediği Uğur Çiftçi hakkında açıklama yaptı.

“Kolay kolay verilmez”

Uğur Çiftçi'ye ihtiyaçları olduğunu belirten Rıza Çalımbay, “Şu anda bizim oyuncuya ihtiyacımız varken, oyuncu kolay kolay verilmez. Onlar tabii ki kulübümüzle görüşür ve anlaşırsa bilemiyoruz. Ama şu anda böyle bir şey yok. Sadece var olarak konuşuluyor. Ama asıl bizim ihtiyacımız var. Biz önce ihtiyaçlarımızı yapmamız gerekiyor” şeklinde konuştu.

İlgini Çekebilir
Rıza Çalımbay: “Hedefimiz Türkiye Kupası’nı almak”
Habere Git

Trabzonspor ile Sivasspor masada

Öte yandan Fanatik'in haberine göre, Trabzonspor ile Sivasspor arasında Uğur Çiftçi pazarlığı devam ediyor. DG Sivasspor yönetimi 3 Milyon Euro'dan 2 Milyon Euro'ya kadar indi. Trabzonspor ise Uğur Çiftçi için en fazla 1,5 Milyon Euro ödemek istiyor.

İlgini Çekebilir
Trabzonspor'da Uğur Çiftçi pazarlığı sürüyor
Habere Git

Uğur Çiftçi'nin bu sezonki karnesi

10 Temmuz 2018 yılında Sivasspor'a katılan Uğur Çiftçi, bu sezon 23 maçta görev aldı. 29 yaşındaki tecrübeli sol bek, bu maçlarda 4 asist yaptı.

Uğur Çiftçi, Sivasspor forması giydiği 118 maçta 1 gol atarken, 12 asist kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler