Transfer haberleri | Sergej Jakirovic'ten Bruno Petkovic açıklaması!

28.08.2023 - 12:13 | Son Güncellenme: 28.08.2023 - 12:23

Dinamo Zagreb'in Rijeka'yı yendiği maç sonrası Teknik Direktör Sergej Jakirović, Trabzonspor'un transfer listesinde yer alan Bruno Petkovic hakkında konuştu.

Transfer haberleri | Sergej Jakirovic'ten Bruno Petkovic açıklaması!

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Hırvatistan Ligi'nde Dinamo Zagreb'in sahasında Rijeka'yı 2-1 yendiği karşılaşma sonrası teknik direktör Sergej Jakirovic, Trabzonspor'un transfer listesinde yer alan takım kaptanı Bruno Petkovic ile ilgili açıklamalar yaptı.

"Petkovic harika bir oyuncu"

Maç sonrası Hırvat basınına konuşan Sergej Jakirovic, "Bruno Petkovic bizim için çok şey ifade ediyor. O harika bir oyuncu ve aynı zamanda milli takımın da bir üyesi.

"Yanımızda olmasını istiyoruz"

Onun bir kaptan olarak yanımızda olmasını ve bize liderlik etmesini istiyoruz. Tüm oyuncular bizim için son derece önemli. Hepsine ihtiyacımız olacak" dedi.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'tan Berat Djimsiti hamlesi!
Habere Git

Trabzonspor'un Petkovic için yaptığı teklif

Bilindiği üzere Bordo-Mavili kulübün, Dinamo Zagreb ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2024 yılına kadar devam eden 28 yaşındaki golcü oyuncu için 3 milyon Euro'luk bir teklif yaptığı iddia edilmişti.

Öte yandan Trabzonspor Teknik Direktörü Nenad Bjelica da eski öğrencisini kadrosunda görmeyi çok istiyor.

Dinamo Zagreb ve Milli Takım performansı

Dinamo Zagreb ile 215 karşılaşmaya çıkan Petkovic, 65 gol ve 50 asist kaydetti. Hırvatistan Milli Takımı'nda da görev alan başarılı oyuncu, 8 gol ve 2 asistlik performans sergiledi.

İlgini Çekebilir
G.Saray ve F.Bahçe transferde yine karşı karşıya...
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler