Trabzonspor'un 'şampiyonluk' hassasiyeti!

20.05.2017 - 23:39 | Son Güncellenme: 20.05.2017 - 23:39

AJANSSPOR - Sezonun ikinci yarısındaki başarılı görüntüsüyle dikkat çeken Trabzonspor’da gözler, şampiyonluk mücadelesi veren Medipol Başakşehir ile oynanacak kritik karşılaşmaya çevrildi.

Bordo-mavililer, Beşiktaş ile Medipol Başakşehir arasındaki  şampiyonluk yarışı konusuna hassasiyetle yaklaşıyor. Camianın önde gelen isimleri, Trabzonspor’un adının gerginlik ve çeşitli spekülasyonla anılmasını istemediklerini vurguluyor.

Başta Kulübün 1 numarası Muharrem Usta olmak üzere Trabzonspor Kulübü Yöneticileri, yarın (Pazar günü) oynanacak maç öncesi ortamın gerilmemesi için mecburi olmadıkça lig yarışı hakkında yorum yapmayı sakıncalı buluyor.

Bordo-mavili yöneticiler, ”Trabzonspor’un adının spekülasyonla, gerginlikle anılmasını istemeyiz. Bizi rakibimizin durumu ilgilendirmiyor. Her zamanki gibi hedef galibiyet alabilmek. Ayrıca Trabzonspor hedefsiz bir takım değil. Her daim hedefi olan bir camia” ifadelerini kullandı.

Ersun Yanal’dan motivasyon konuşması

Ligin ilk yarısında sert eleştirilere maruz kalan Trabzonspor teknik direktörü Ersun Yanal, Süper Ligi bitirebilecekleri en iyi yerde bitirmek istediklerini oyuncularıyla paylaştı. Yanal’ın, Başakşehir maçı öncesi futbolcularıyla yaptığı toplantıda, “Önümüzde 3 final maçı var. Finali iyi yapmamız gerekiyor.” dediği öğrenildi.

Trabzonspor ile Medipol Başakşehir arasında Spor Toto Süper Lig’in ilk yarısında oynanan maçı Abdullah Avcı ve öğrencileri Edin Visca’nın attığı golle 1-0 kazanmıştı.

YASAL UYARI : BU HABER AJANSSPOR.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ.

Senin için hazırladığımız haberler