Trabzonspor'un 'sinsi başkan' açıklamasına Gümüşdağ'dan cevap!

12.03.2020 - 23:36 | Son Güncellenme: 13.03.2020 - 08:44

Trabzonspor'un 'sinsi başkan' açıklamasına Gümüşdağ'dan cevap!

UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu ilk maçında temsilcimiz Medipol Başakşehir, sahasında Kopenhag'ı 1-0 mağlup etmeyi başardı. Maçın ardından Başakşehir Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ değerlendirmelerde bulundu.

Gümüşdağ'ın açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

Skordan önce tribünlerdeki renk kardeşliğini ve hepimiz birimiz birimiz hepimiz için duygusunu çok iyi anlamışız. Onlara sonsuz teşekkür etmek istiyorum. 17 kulübün taraftarı ve yurt dışından misafirler vardı bugün. Hassas bir dönemde bu ilgiyi gösterdikleri için çok teşekkür ediyorum. Tüylerim diken diken oldu. 'Her şey vatan için' sloganlarıyla çok güzel bir atmosfer oluştu.

Gol yememeyi çok istiyorduk ve bunu başardık. Gol yemeden gol atmak önemli ama henüz bir şey bitmedi. Zor bir deplasman olacak. Oyuncu kardeşlerim ve teknik direktörümüzü tebrik ediyorum. Ülke puanı olarak en iyi şekilde temsil ettiğimiz için oyuncuları ve futbolcuları tebrik ediyorum. Bu akşamki maç bitti, önümüzdeki maça bakacağız.

Takımımız Trabzonspor karşısında elinden geleni yapacak. Herkes elinden geleni yapacak ama tabii ki futbol. Bu tarz polemiklere girmiyorum. Geçen sene de bir kulüp tarafından böyle bir şey olmuştu. Saha içinde oynanan oyunları kimse kabul edemez, biz de kabul edemeyiz. Son zamanlarda hep yaşadığımız ve özellikle son haftalarda ezberleğimiz bir şey bu. Başakşehir 6 yıldır Avrupa'da mücadele eden bir takım. En iyi cevabı sahada verdi.

Senin için hazırladığımız haberler