Trabzonspor'un Sörloth planı ortaya çıktı!

26.03.2020 - 09:36 | Son Güncellenme: 26.03.2020 - 09:42

Trabzonspor'da ortaya koyduğu performansla dikkatleri üstüne çeken Alexander Sörloth'a Avrupa'nın dev takımları ilgi gösteriyor. Pekiyi, Trabzonspor'un Sörloth ile ilgili planı ne? Yaşanan gelişmeler ve ayrıntılar haberimizde...

Trabzonspor'un Sörloth planı ortaya çıktı!

Trabzonspor’a yaptığı büyük katkıyla dikkatleri üstüne çeken Alexander Sörloth ile ilgili transfer haberlerinin ardı arkası kesilmiyor. Sörloth, Trabzonspor’dan ayrılacak mı? Trabzonspor’un golcü isimle ilgili planı ne? Ayrıntılar haberimizde…

Sörlorh’un adı Napoli ile de anıldı

EMRAH KARALİNÇ

Avrupa’nın dev takımlarıyla adı anılan Sörlorh’a son olarak İtalyan ekibi Napoli’nin talip olduğu gündeme geldi.

Sörloth transferinde öncelik Trabzonspor’un

Adı daha önce Real Madrid ile de anılan golcü futbolcu için şu anda resmi bir teklifin olmadığı ve önceliğin Trabzonspor’da olduğu ifade edildi.

Trabzonspor, Sörloth’un maliyetini nasıl karşılayacak?

Bordo-mavili kulüp, sezon sonunda 5-6 futbolcuyla yollarını ayıracak ve Sörloth’un 6 milyon Euro satın alma bedeli için kaynak yaratmış olacak.

Önce al, sonra sat olabilir

Sörloth’un tüm haklarını almış olacak Trabzonspor, daha sonra kulübün menfaatlerini düşünerek bir satış  gerçekleştirebilir.

Hüseyin Çimşir satışa karşı çıkamaz

Bu konuda teknik heyetten de görüş alınacak. Ofanstaki en büyük gücün takımda kalmasını isteyen Hüseyin Çimşir’in kulübün menfaati söz konusu olduğunda aksi bir görüş belirtmesi ise beklenmiyor.

Trabzonspor’un Sörloth konusunda beklentileri var

Trabzonspor’da 39 maçta 25 gole imza atan Sörloth 7 de asist yaptı. Futbolcunun Trabzonspor’a 30 milyon Euro civarında bir bonservis kazandırması halinde gidişine onay verilecek. (AJANSSPOR ÖZEL HABER)

Senin için hazırladığımız haberler