Trabzonspor'un transferde görüştüğü ilk isim belli oldu!

05.03.2020 - 23:57 | Son Güncellenme: 05.03.2020 - 21:09

Trabzonspor'un transferde görüştüğü ilk isim belli oldu!

Ligde bir maç eksikle ikinci sırada bulunan Trabzonspor, yeni sezon için transfer görüşmelerine şimdiden başladı. Peki Karadeniz ekibinin transfer listesinde hangi oyuncu var? İşte detaylar...

Trabzonspor'un hedefindeki isim kim?

Gabon medyasında yer alan haberlere göre Trabzonspor, ocak ayı transfer döneminde kadrosuna katmaya çalıştığı Spartak Praglı oyuncu Guelor Kanga'yı sezon sonunda transfer etmek istiyor. 

Sözleşme uzatmıyor...

Haberde, Çek ekibi ile yeni sözleşme uzatmaya sıcak bakmayan Gabonlu yıldızın Trabzonspor ile görüşmelere başladığı ve yeni bir sözleşme üzerinde durdukları belirtildi. 

Başka takımlarda istiyor...

29 yaşındaki oyuncunun sözleşmesi sezon sonunda bitiyor ve serbest kalıyor. Trabzonspor'un dışında Gabonlu oyuncuyu İspanya Ligi takımlarından Leganes ve Celta Vigo'da yakından takip ediyor.

Trabzonspor'a karşı forma giymişti

Bu sezon 24 maçta forma giyen Kanga 11 gol ve 8 asist ile oynuyor. Yıldız oyuncu UEFA Avrupa Ligi elemelerinde Trabzonspor'a karşı forma giymiş ve 1 gol 2 asist kaydemişti. 

Guelor Kanga kimdir?

Futbola Gabon'un Mangasport takımında başlayan daha sonra Missile FC, CF Moynana, Kızılyıldız, Rostov ve Sparta Prag formaları giyen Kangala on numara mevkisinde forma giyiyor. Gabonlu oyuncu on numaranın dışında merkez orta sahada da görev yapabiliyor. 29 yaşındaki oyuncu 1,67 boyunda ve sağ ayağını kullanıyor. 30 kez de Gabon milli takım formasını giyen Kanga 2 gol ve 2 asist ile oynuyor.

Oynadığı kulüplerdeki performansı

FK Rostov: 82 maç, 8 gol, 14 asist
Sparta Prag: 68 maç, 27 gol, 15 asist
FK Kızılyıldız: 59 maç, 13 gol, 21 asist
AS Mangasport Moand: ---

AJANSSPOR-DIŞ HABER

Senin için hazırladığımız haberler