Trabzonspor'un transferde rotası Brezilya! Yeni aday...

08.09.2020 - 08:49 | Son Güncellenme: 08.09.2020 - 08:51

Trabzonspor transfer haberi: Kadrosuna orta saha takviyesi yapmak isteyen Trabzonspor, Internacional forması giyen Rodrigo Dourado'yu listesine aldı. Dourado ile görüşme yapıldı mı? Futbolcu müzmin sakat mı? Trabzonspor, ne zaman harekete geçecek?

Trabzonspor'un transferde rotası Brezilya! Yeni aday...

AJANSSPOR-HABER

Süper Lig’de yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor ile ilgili bir iddia ortaya atıldı. Trabzonspor kadrosuna hangi futbolcuyu katmak için düğmeye bastı? Rodrigo Dourado, Trabzonspor’a mı transfer oluyor? Detaylar haberimizde…

Trabzonspor transferde rotayı Rodrigo Dourado’ya çevirdi

Fanatik’te yer alan habere göre; Ivan Marcone transferinde istediği sonucu alamayan Trabzonspor, rotayı Brezilya’ya kırdığı ve Internacional ekibinin ‘altın çocuğu’ olarak tabir edilen Rodrigo Dourado’yu transfer listesine aldı.

Dourado transferinde sağlık raporu önemli

26 yaşındaki Brezilyalı futbolcu için araştırmalar yapan bordo-mavililer, 2019 yılında sakatlanan ve kemik ödemi sebebiyle 1 yıldır resmi maça çıkamayan Dourado’nun sağlık raporlarını istedi. Sağlık raporlarında herhangi bir problem çıkmazsa Trabzonspor transferi hızlandıracak.

Dourado’nun güncel piyasa değeri ne kadar?

Brezilya U17 takımı ile Kıta şampiyonluğu yaşayan Dourado, 2018 yılında ‘en iyi orta saha oyuncusu’  olarak gösteriliyordu. Transfermarkt verilerine göre 4 milyon Euro piyasa değeri olan futbolcu için opsiyonlu kiralama seçeneği masada.

Dourado’nun sözleşmesi ne zaman bitecek?

Hem ön libero hem de merkez orta sahada oynayabilen, 1.86 boyundaki futbolcu, sağ ayağını etkin bir şekilde kullanmasıyla biliniyor. Futbolcunun, kulübü Internacional ile 31 Aralık 2022 tarihine kadar sözleşmesi bulunuyor.

Senin için hazırladığımız haberler