Trabzonspor'un yeni forveti için dudak uçuklatan bonservis bedeli!

01.09.2024 - 12:58 | Son Güncellenme: 01.09.2024 - 13:41

Son dakika transfer haberleri... Trabzonspor'un, Braga'da forma giyen Demokratik Kongolu golcü Simon Banza ile kiralık olarak anlaştı. Oyuncunun kiralama ve satın alma bedeli ise dudak uçuklattı.

Trabzonspor'un yeni forveti için dudak uçuklatan bonservis bedeli!

AJANSSPOR - HABER

Santrfor transferi için arayışlarını uzun zamandır sürdüren Trabzonspor, transfer çalışmalarında gaza bastı. Bordo mavili ekip, golcü oyuncu Simon Banza ve kulübü Braga ile anlaşmaya vardı. 28 yaşındaki forvetin Bordo-Mavililerde kiralık olarak forma giyecek. Oyuncunun kiralama ve satın alma bedeli ise dudak uçuklattı.

Banza, İstanbul'a geldi. Gözler Eyüspor maçında

Trabzonspor'un anlaşmaya vardığı Simon Banza, cumartesi akşam saatlerinde İstanbul'a geldi. Banza, İstanbul Havalimanı'nda dış hatlardan giriş yaptıktan sonra, doğrudan Eyüpspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor'un kamp yaptığı otele geçti.

25 milyon Euro'luk detay

Trabzonspor'un bu transfer için Braga'ya 2 milyon Euro kiralama bedeli ödeyeceği belirtilirken, Demokratik Kongolu futbolcunun sezon sonunda zorunlu olmayan satın alma opsiyonunun 25 milyon Euro olduğu iddia ediliyor.

İlgini Çekebilir
Trabzonspor, Abdullah Avcı ayrılığını resmen açıkladı!
Habere Git

Simon Banza'nın performansı

Portekiz takımıyla 2027 yılına kadar sözleşmesi bulunan Simon Banza, geçen sezon 41 resmi maçta 23 gol atarken, 5 kez de asist yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler