Trabzonspor'un yeni teknik direktörü belli oldu

04.11.2020 - 21:22 | Son Güncellenme: 04.11.2020 - 21:29

Son dakika spor haberleri: Eddie Newton ile yollarını ayıran Trabzonspor'da taraftarlar yeni teknik direktör kim olacak sorusunun cevabını bekliyordu. Listesinin ilk sırasına Abdullah Avcı'yı ekleyen Trabzonspor'da yönetim bugün İstanbul'da Avcı ile görüştü. Öte yandan bordo mavili takımda Tamer Tuna ile Marcelino'nun da adı geçiyordu. İşte Abdullah Avcı - Trabzonspor transferinde son durum...

Trabzonspor'un yeni teknik direktörü belli oldu

Salim MANAV-AJANSSPOR

Süper Lig'de 2020-2021 sezonuna Eddie Newton ile başlayan bordo mavililer, yedi hafta sonra İngiliz hoca ile yollarını ayırıp teknik adam arayışına başladı.

Trabzonspor yönetiminin büyük bir bölümü takımın Abdullah Avcı'ya emanet edilmesi görüşünde birleşirken, başkan Ahmet Ağaoğlu'nun bu konudaki kararı bekleniyordu.

Trabzonspor'da yönetim, Abdullah Avcı ile bugün İstanbul'da görüştü.

Prensip anlaşması tamam

Ağaoğlu, Tuna'yı istedi

Abdullah Avcı ismine sıcak bakmayan başkan Ağaoğlu'nun gönlündeki hoca adayı Tamer Tuna olurken bu isme de bordo mavililerde yönetim sıcak bakmadı.

Marcelino'ya sürpriz telefon

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu son olarak Valencia'da çalışan İspanyol teknik direktör Marcelino ile telefonda görüştü.

Beşinci hoca olacak

8 Nisan 2018 tarihinde seçilen Başkan Ahmet Ağaoğlu, beşinci teknik direktörle çalışmış olacak. İlk dönemde takımın başında Rıza Çalımbay yer alıyordu. 

2018- 19'da ise Ünal Karaman ile başlandı. Ahmet Ağaoğlu yönetiminin görevde bulunduğu sürede en uzun (1.5 yıl) çalışılan teknik adam Ünal Karaman oldu. Ardından Hüseyin Çimşir ve Newton geldi.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler