Trabzonspor'un yeni transferleri sağlık kontrolünden geçti

Akın Ungan
29.06.2023 - 23:09 | Son Güncellenme: 29.06.2023 - 23:17

Trabzonspor'un yeni transferleri Joaquin Fernandez Moreno ve Mislav Orsic sağlık kontrolünden geçti. Kulüp, konuyla ilgili açıklama yaptı. İşte detaylar.

Trabzonspor'un yeni transferleri sağlık kontrolünden geçti

Yeni sezon hazırlıklarına başlayan Trabzonspor transferde harekete geçti. Dün iki uçağı İstanbul'a indiren Bordo-Mavili kulüp, bugün yeni oyuncularını sağlık kontrolünden geçirdi.

Trabzonspor'dan açıklama

Karadeniz temsilcisinin yaptığı açıklamada, "Kulübümüzün transfer görüşmelerine başladığı Joaquin Fernandez Moreno ve Mislav Orsic, Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçti" ifadeleri kullanıldı.

İlgini Çekebilir
Trabzonspor'un Orsic transferinden Göztepe karlı çıktı
Habere Git

Orsic: "Umarım iyi bir sezon geçiririz"

Bordo-Mavililer'in Southampton'dan kadrosuna kattığı Mislav Orsic, "Taraftarlara çok teşekkür ediyorum. Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Umarım iyi bir sezon geçiririz" ifadelerini kullandı.

"Buraya gelmemde Bjelica'nın katkısı büyük"

Orsic, "Hocamızla Dinamo Zagreb'de birlikte çalışmıştık. Trabzonspor'a gelmemde onun katkısı çok büyük. Şehirle ilgili birkaç küçük detay konuştuk. En önemlisi futbol oynamak. Onun için buraya geldim. Çok emin değilim ama 99 numaralı formayı giyeceğim. Uğurlu sayım diyebilirim" dedi.

Moreno: "Başarılar için sabırsızlanıyorum"

Real Valladolid'ten Trabzonspor'a gelen Joaquin Fernandez Moreno ise "Trabzonspor'da olmaktan dolayı çok mutluyum. Başarılar için sabırsızlanıyorum. Kulüple ilgili burada daha önce futbol oynayan oyunculardan bilgi aldım" şeklinde konuştu.

İlgini Çekebilir
Barcelona'dan Arda Güler hamlesi! Deco Türkiye'de...
Habere Git

"Doğru yerde olduğumu düşünüyorum"

Moreno son olarak, "Transfer süreci çok hızlı gelişti. Yaptığım görüşmeler sonucunda doğru kararı aldığımı ve doğru yerde olduğumu düşünüyorum. 20 numaralı formayı giyeceğim. Real Valladolid'de giyerken 24 numarayı giyiyordum, bu sefer bunu tercih ettim" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler