Trabzonspor'un yıldız futbolcusundan Abdullah Avcı'ya övgü

Orhan Gülek
09.07.2024 - 14:47 | Son Güncellenme: 09.07.2024 - 14:55

Trabzonspor'un yıldız futbolcularından Batista Mendy, Teknik Direktör Abdullah Avcı ve transferle ilgili açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Trabzonspor'un yıldız futbolcusundan Abdullah Avcı'ya övgü

AJANSSPOR-HABER

Trabzonspor'un yıldız futbolcularından Batista Mendy A Spor'dan Yunus Emre Sel'e konuştu.

"Ligi kazanıp ve Avrupa Ligi'nde gitmek istiyoruz"

Macaristan kampında açıklamalarda bulunan Batista Mendy, 'Hazırlıklarımız iyi gidiyor, yakın zaman içinde eleme maçı oynayacağız bizim için önemli maç. Geçen sezonki performansım benim açımdan ve takım açından iyiydi, iyi anlaştık ve başardık diyebilirim. Hem takımla ve bireysel olarak kafam burada her şeyim Trabzonspor'da. Ligi kazanıp ve Avrupa Ligi'nde gitmek istiyoruz. Bireysel olarak performansı yukarı çıkarmak istiyoruz. Bireysel olarak daha iyisini yapmak istiyorum. Performansımın fark edilmesi beni memnun eden bir şey. Kafam burada, teklifler gelirse değerlendirilir. Buradaki hedefimiz ligi kazanmak." dedi.

"Barisic John ve Cihan iyi oyuncular"

Asıl pozisyonum 6 numara. Hocamızın geride ihtiyacı varsa oynamak ve yapmak durumundayım. Transfer sezonun başından beri yapılan transferler iyi oyuncular. Barisic John ve Cihan iyi oyuncular. Buraya gelmeden önce ligin seviyesinin yüksek olmasını beklemiyordum.

"Dünyadaki büyük liglerde oynama hayallerim var"

Ligin ve oyuncuların seviyesi oldukça yüksek. Bazı maçlarda domine edemedik rakiplerimiz daha agresif oldular. Bizim de daha agresif olmamız gerekiyor. Hepimizin hayalleri vardır, benim de hayallerim var. Dünyadaki büyük liglerde oynama hayallerim var.

"Abdullah Avcı kapalı değil"

Avcı iyi bir antrenör oyuncularına karşı kapalı değil ve herhangi bir durumda onula konuşabiliyor. 

Senin için hazırladığımız haberler