Fenerbahçe Transfer Haberleri | Trabzonspor’da Nwakaeme gelişmesi

Orhan Gülek
05.04.2022 - 15:14 | Son Güncellenme: 05.04.2022 - 15:56

Transfer haberleri... Trabzonspor’la sözleşme yenilemeyen ve adı Fenerbahçe ile anılan Nijeryalı oyuncu Anthony Nwakaeme'nin imza atmamasının sebebi belli oldu.

Fenerbahçe Transfer Haberleri | Trabzonspor’da Nwakaeme gelişmesi

Aygün ÖZİPEK - AJANSSPOR

Trabzonspor'a transfer olduğundan bu yana Süper Lig'de adından söz ettirmeyi başaran Anthony Nwakaeme'nin sözleşmesi sezon sonunda sona eriyor. Takımda kalıp kalmayacağı merak konusu olan 32 yaşındaki futbolcunun transferiyle ilgili önemli bir gelişme yaşandı.

Nwakaeme'nin Trabzonspor'a imza atmama sebebi belli oldu

Trabzonspor ile yeni sözleşme konusunda henüz anlaşma sağlamayan Nwakaeme'nin imza atmama sebebi belli oldu.

Fenerbahçe yönetiminin Nwakaeme'nin menajeriyle ön görüşmeler gerçekleştirdiği öğrenilirken, Nijeryalı futbolcunun menajeri sarı lacivertli ekipten 3 milyon euro artı 1 milyon euro imza parası istediği ortaya çıktı.

Nwakaeme, Fenerbahçe'ye gelmek istiyor

Son iki hafta eski formundan uzak olan Nwakaeme’nin Fenerbahçe'ye gelmek istediği ve menejer aracılığıyla görüşmelerin sürdüğü belirtiliyor.

İlgini Çekebilir
Nwakaeme sustu, Trabzonspor durdu! Formsuzluğu skora yansıdı
Habere Git

Nwakaeme'nin Trabzonspor kariyeri

2018’in yazında 1.1 milyon Euro bonservis bedeliyle Hapoel Beer Sheva’dan transfer edilen Nwakaeme, o sezon çıktığı 27 lig maçında 10 gol, 10 asistlik performans göstermişti. 2019-2020’de 11 kez fileleri havalandırıp, 8 gol pası veren Nijeryalı yıldız, geçen lig sezonunu 7 gol, 6 asistle tamamladı. Nwakaeme, bu yıl ise 23 lig mücadelesinde 11 gol, 10 asiste ulaştı.

İlgini Çekebilir
Uğurcan Çakır'ın menajerinden transfer açıklaması! Leeds United...
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler