Trabzonspor'un yıldızı Neymar'ın takım arkadaşı oluyor! Kasayı dolduracak

Cem Ergün
21.06.2024 - 16:27 | Son Güncellenme: 21.06.2024 - 16:44

Kadrosunda Brezilyalı yıldız Neymar'ı da bulunduran Suudi Arabistan Pro Ligi ekiplerinden Al Hilal, Trabzonspor'un yıldızını transfer etmek istiyor. Detaylar...

Trabzonspor'un yıldızı Neymar'ın takım arkadaşı oluyor! Kasayı dolduracak

AJANSSPOR HABER

Kuzey Ekspres'te yer alan habere göre; Bir dönem Süper Lig'de Fenerbahçe'yi çalıştıran Jorge Jesus'un teknik direktörlüğünü yaptığı Suudi Arabistan temsilcisi Al Hilal, Trabzonspor'un yıldızına kancayı taktı.

Trezeguet'ye Arabistan kancası

Suudi Arabistan Pro Ligi'nde rekor kırarak şampiyonluğa ulaşan Al Hilal'in, Trabzonspor'un Mısırlı futbolcusu Mahmoud Trezeguet'yi kadrosuna katmak istediği belirtildi.

Trabzonspor ayrılığa sıcak bakıyor

Haber detayında, Bordo-Mavili kulübün Anthony Nwakaeme'yi kadrosuna katmasıyla birlikte Trezeguet'nin transferine onay verebileceği kaydedildi. Fırtına'nın yüksek bir bonservis bedeli karşılığında bu ayrılığa sıcak baktığı ifade edildi.

Yıldızlar geçidi

Trezeguet, Al Hilal'e transfer olduğu takdirde Brezilyalı dünyaca ünlü futbolcu Neymar'ın da takım arkadaşı olacak. Teknik direktörlüğünü Jorge Jesus'un yaptığı Suudi Arabistan ekibinin kadrosunda Sergej Milinkovic-Savic ve Ruben Neves gibi yıldızlar da forma giyiyor.

34 maçlık rekor

Ligde şampiyonluğa ulaşa Jesus ve öğrencileri, geçtiğimiz sezon resmi maçlarda aldığı üst üste 34 galibiyet ile seri galibiyet rekorunun sahibi olmuştu.

Trabzonspor performansı

Fırtına'nın Mısırlı sol kanat oyuncusu Trezeguet, geçtiğimiz sezon 28 maçta forma giydi. Bu maçların 20'sine 11'de başlayan 29 yaşındaki futbolcu, 11 gol ve 5 asistlik performans gösterdi.

Senin için hazırladığımız haberler