Anastasios Bakasetas'ın Sporting Lizbon'la Anlaştığı İddia Edildi | Transfer Haberleri

İsa Kethüda
05.04.2022 - 12:14 | Son Güncellenme: 05.04.2022 - 13:19

Son dakika Trabzonspor transfer haberleri... TFF Süper Lig takımlarından Trabzonspor'da forma giyen Anastasios Bakasetas'ın Sporting Lizbon ile anlaşmaya vardığı iddia edildi.

Anastasios Bakasetas'ın Sporting Lizbon'la Anlaştığı İddia Edildi | Transfer Haberleri

Trabzonspor'da sezona fırtına gibi başlayan ancak daha sonra sakatlanmasının ardından formu düşen Yunan yıldız Anastasios Bakasetas'ın sezon sonu takımdan ayrılacağı iddia edildi. 

Bakasetas, Sporting Lizbon'u tercih etti

Habertürk'te yer alan habere göre; Süper Lig'de şampiyonluğa yakın olan Trabzonspor'un birçok oyuncusuna talip var. O isimlerden biri de Anastasios Bakasetas. Yunan oyuncuya Sporting Lizbon ve Torino talip olmuştu. Bakasetas Sporting Lizbon'u tercih etti. 28 yaşındaki oyuncunun menajeri Dimitriadis Xristos, Portekiz kulübüyle gelecek sezon için el sıkıştı.

12 milyon Euro

Anastasios Bakasetas'ın sözleşmesinde "12 milyon Euro'ya serbest kalır" maddesi var. Sporting Lizbon bu parayı ödemeyi kabul etti.

4 yıllık imza

Trabzonspor'dan yıllık 1 milyon 250 bin Euro kazanan Bakasetas, yeni takımıyla 4 yıllık sözleşme imzalayacak. Anastasios Bakasetas Portekiz kulübünden yıllık 2.5 milyon Euro alacak.

Bu sezonki performansı

Bu sezon Trabzonspor formasıyla 35 maça çıkan Yunan oyuncu, takımına 8 gol, 8 asistlik katkı yaptı.

28 yaşındaki Yunan oyuncunun bordo-mavili taımla olan sözleşmesi 30 Haziran 2024 yılına kadar devam ediyor.

Senin için hazırladığımız haberler