Trabzonspor'un yıldızı sezonu kapattı

19.01.2021 - 19:32 | Son Güncellenme: 19.01.2021 - 22:15

Son dakika Trabzonspor haberleri... TFF Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor'un, sahasında Konyaspor ile karşılaştığı maçta Abdülkadir Ömür sakatlandı ve oyuna devam edemedi. Ömür’ün sağ ayak bileğinde kırık olduğu ve 3-4 ay sahalardan uzak kalacağı belirtildi. İşte detaylar...

Trabzonspor'un yıldızı sezonu kapattı

AJANSSPOR-HABER

Süper Lig'in 20. hafta mücadelesinde Trabzonspor, sahasında İttifak Holding Konyaspor ile karşı karşıya geldi. Bordo-mavili takım 22. dakikada Anthony Nwakaeme ile 1-0 öne geçti.

Ömür sakatlandı

Fırtına'da Abdülkadir Ömür, 27. dakikada sakatlandı ve oyuna devam edemedi. Ömür'ün yerine Flavio oyuna dahil oldu. 

1 gol 3 asist

21 yaşındaki oyuncu bu sezon forma giydiği 16 maçta 1 gol ve 3 asist kaydetti.

Hastaneye kaldırıldı

TRT Spor'da yer alan habere göre; Konyaspor maçında sakatlanıp oyundan çıkan Abdülkadir Ömür hastaneye kaldırıldı. Ömür'ün sağlık durumunun çekilecek MR'dan sonra belli olacağı belirtildi.

Kırık tespit edildi

Sabah'ta yer alan habere göre; Trabzonspor'da 26'ncı dakikada orta sahada Ömer Ali Şahiner'in sağ ayağına müdahalesi sonrası yerde kalan Abdülkadir Ömür oyuna devam edemedi. Sedye ile saha kenarına gelen Abdülkadir'in yerine 27'nci dakikada Flavio oyuna dahil oldu.

Soyunma odasında hemen ilk tedavisi yapılan ve hastaneye kaldırılan Abdülkadir Ömür'e burada röntgen çekildi. Oyuncunun sağ ayak bileğinin üst bölümünde kırık tespit edildiği öğrenilirken en az 3 ila 4 ay süreyle sahalardan uzak kalacağı ifade edildi. Abdülkadir Ömür'ün sezonu kapattığı öğrenildi. Oyuncunun ameliyat edilip edilmeyeceğine daha sonra karar verilecek.

Kaç maç kaçırdı?

Geçen yıl menisküs yırtığı nedeniyle 20 maç kaçıran Abdülkadir Ömür, 2020-21 sezonunda hastalık nedeniyle üç karşılaşmada forma giyememişti.

Trabzonspor'dan Abdülkadir Ömür açıklaması

Bordo-mavili kulüp, Abdülkadir Ömür'ün sağlık durumu ile ilgili bir açıklama yaptı.

Açıklamada, "Oyuncumız Abdülkadir Ömür’ün Konyaspor maçında aldığı darbe sonucu sağ ayak bileğinde lateral malleolde kırık oluşmuştur. Futbolcumuzun tedavisi planlanmaktadır" ifadeleri kullanıldı. 

Senin için hazırladığımız haberler