Trabzonspor'un yönetiminden ilk açıklama! Flaş sözler..Ersun Yanal,Rıza Çalımbay

09.04.2018 - 17:41 | Son Güncellenme: 09.04.2018 - 17:41

Trabzonspor'un yönetiminden ilk açıklama! Flaş sözler..Ersun Yanal,Rıza Çalımbay

Trabzonspor'da olağanüstü genel kurul sonuçlandı ve Ahmet Ağaoğlu başkan oldu. Ağaoğlu'nun listesinde yer alan tecrübeli isimlerden Önder Bülbüloğlu ilk açıklamalarını Özgür Sancar'a yaptı.

Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programına katılan Bülbüloğlu flaş açıklamalar yaptı

'Başkan yeniden taşın altına elimizi koymamızı istedi'

"Olgun geçen bir kongre oldu. Katılım bir miktar azdı. Tabii çok kısa bir zaman vardı. Sonuçta sayın Ahmet bey kazandı. Başkan yeniden taşın altına elimizi koymamızı istedi. Bu benim üçüncü dönemim. Gayet güzel bir kurul oldu. Daha önce asbaşkanlık ve yöneticilik yapanlar var gençler var. "

'Sıkıntılı bir mali tablo var. Ödemeleri halletmek lazım.'

"Önce bir görev dağılımı yapılır. Sıkıntılı bir mali tablo var. Ödemeleri halletmek lazım. Kulübe para sokmak gerekiyor. Muharrem bey döneminde de benzer sıkıntı vardı.  "

"Kendisinin ilk döneminde çok iyi kaynaklar bulmuştu. Sonrasında bu kaynaklar doğru kullanılmadı benim bıraktığım dönemde burasıydı"

'Sadece üç oyuncu ile 30 milyon bütçe ayarlandı'

"Yanlış bir gelecek planı ile gidildi. Sadece üç oyuncu ile 30 milyon bütçe ayarlandı. Belki biraz daha özüne dönmek gerekirdi. Futbol farklı bir şey şirket yönetimi dışında sonuçta futbolcular oynuyor. Bu bir kumardır"

'Muharrem Bey, Ersun Hoca'ya çok güvenerek devam etti'

"Muharrem beyi uyardık ama Ersun hocaya çok güvenerek devam etti. Yapılan transfer harcamaları, seçilen oyuncu profilleri için daha sakin davranmak gerekirdi. Trabzonspor'un aslında halen çok iyi kadrosu var"

'Rıza hoca bu ligin en dürüst, en çalışkan hocalarından biridir'

"Rıza hoca bu ligin en dürüst, en çalışkan hocalarından biridir. Çok sıkıntılı bir takıma gelmişti iyi puanlar aldı ve takımı 5.sıraya taşıdı. İlerleyen dönemde kendisi ile konuşuruz"

Senin için hazırladığımız haberler