Abdurrahim Albayrak'ın Torunu Batuhan Bostancı Hayatını Kaybetti

İsa Kethüda
20.11.2022 - 16:10 | Son Güncellenme: 20.11.2022 - 18:35

Galatasaray'ın eski yöneticisi iş adamı Abdurrahim Albayrak'ın 15 yaşındaki torunu Batuhan Bostancı, Şişli Nişantaşı'ndaki AVM'nin dördüncü katından düşerek hayatını kaybetti.

Abdurrahim Albayrak'ın Torunu Batuhan Bostancı Hayatını Kaybetti

Şişli Nişantaşı'ndaki AVM'nin dördüncü katından bir kişi düştü. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. 

Sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrolde düşen kişinin hayatını kaybettiği belirlendi. Düşen gencin, Abdurrahim Albayrak'ın 15 yaşındaki torunu Batuhan Bostancı, olduğu öğrenildi.

 

Ajansspor ailesi olarak merhuma Allah'tan rahmet başta Abdurrahim Albayrak olmak üzere ailesine, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

İlgini Çekebilir
Cüneyt Çakır kalp kırarak veda etti... 13 yıllık vefasızlık
Habere Git

Fenerbahçe'den Abdurrahim Albayrak için mesaj

Fenerbahçe, Abdurrahim Albayrak'a taziye mesajında bulundu. Sarı-Lacivertliler'in yaptığı açıklamada, "Uzun yıllar Galatasaray Kulübü’nde yöneticilik yapmış iş insanı Abdurrahim Albayrak’ın 15 yaşındaki torunu Batuhan Bostancı’nın hayatını kaybettiğini üzülerek öğrenmiş bulunmaktayız. Batuhan Bostancı’ya Allah'tan rahmet, Abdurrahim Albayrak ve Ailesi’ne başsağlığı dileriz." denildi.

Trabzonspor'dan taziye mesajı

Abdurrahim Albayrak'a taziyede bulunanlar arasında Trabzonspor da yer aldı. Kulüp, "Galatasaray Kulübü eski yöneticilerinden Abdurrahim Albayrak'ın 15 yaşındaki torunu Batuhan Bostancı’nın hayatını kaybettiği haberini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah'tan rahmet, Abdurrahim Albayrak ve ailesine başsağlığı dileriz." ifadelerini kullandı.

Galatasaray Albayrak'ın acısını paylaştı

Galatasaray, eski İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak'ın acısını paylaştı. Sarı-Kırmızılılar, "Kulübümüzün eski İkinci Başkanlarından Abdurrahim Albayrak’ın torunu Batuhan Bostancı’nın vefat haberini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah’tan rahmet; kederli ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz." açıklamasını yaptı.

Beşiktaş'tan taziye mesajı

Beşiktaş, vefat eden Batuhan Bostancı’nın ailesine şu açıklama ile taziyede bulundu: "Beşiktaşlı iş insanı Asil Bostancı’nın oğlu Batuhan Bostancı’nın vefat ettiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dileriz."

Abdurrahim Albayrak'tan paylaşım

Abdurrahim Albayrak, torununun vefatı sonrası sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Paylaşımda şu ifadelere yer verildi:

"Torunum, gözbebeğim, Batuhan'ım bugün hakkın rahmetine kavuştu. Üzüntümü tarif etmem imkansız. Allah masumlar masumu yavrumu cennet makamına kabul eylesin. Bizlere de sabırlar versin. Ne söyleyeceğimi, nasıl dayanacağımı inanın bilmiyorum.

Cenaze namazımız 21.11.2022 tarihinde ikindi namazına müteakip Eyüpsultan camiinde kılınacaktır."

Senin için hazırladığımız haberler