Transfer açıklaması gibi mesaj: "Tebrikler kardeşim" (Video)

21.07.2020 - 08:37 | Son Güncellenme: 21.07.2020 - 09:31

Galatasaray forması giyen Jimmy Durmaz, sarı-kırmızılıların transferdeki hedefi Omar Elabdellaoui ile ilgili bir paylaşım yaptı. Omar Elabdellaoui, Galatasaray ile anlaştı mı? Transferde son durum ne?

Transfer açıklaması gibi mesaj: "Tebrikler kardeşim" (Video)

AJANSSPOR-HABER

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'ın gündemindeki Omar Elabdellaoui ile Jimmy Durmaz arasındaki diyalog dikkatlerden kaçmadı. Jimmy Durmaz, Omar Elabdellaoui'ye ne dedi? Omar Elabdellaoui ile anlaşma sağlandı mı? Detaylar haberde...

Yakın zamanda imzaların atılması bekleniyor

Yunan ekibi Olympiakos'ta forma giyen Norveçli sağ bek Omar Elabdellaoui ile Galatasaray'ın mali konularda uzlaşma sağlamasının ardından resmi imzaları atacak.

Jimmy Durmaz'dan paylaşım

Omar Elabdellaoui, önceliğinin Olympiakos’ta kalmak olduğunu açıklasa da, Galatasaray’da forma giyen eski arkadaşı Jimmy Durmaz, ilginç bir paylaşımda bulundu.

"Tebrikler kardeşim"

Jimmy Durmaz, Olympiakos’tan eski takım arkadaşı Elabdellaoui’ye, “Tebrikler kardeşim, yakında görüşürüz” mesajını gönderdi.

Tamamlanan bir transfer olarak yorumlandı

Sarı-kırmızılı futbolcunun Elabdellaoui’yi tebrik etmesi, tamamlanan bir transfer olarak yorumlandı.

Omar Elabdellaoui bu sezon kaç gol attı?

Omar Elabdellaoui, bu sezon Olympiakos ekibinde 46 maçta 3992 dakika süre aldı ve 1 gol 2 asistlik performans sergiledi. 

Norveç adına da etkili silahlardan biri

28 yaşında ve 1.79 boyundaki futbolcu, sağ bek dışında sağ açıkta da forma giyebiliyor. Futbolcu, Norveç Milli Takımı'da son yılda 10 maçta oynadı ve 1 asist yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler