Galatasaraylı futbolcu Nicolo Zaniolo, Atalanta için sağlık kontrolünden geçti

Özgür Koç
04.07.2024 - 15:09 | Son Güncellenme: 04.07.2024 - 15:19

Galatasaray'ın Serie A ekibi Atalanta ile transferi için anlaşma sağladığı İtalyan futbolcu Nicolo Zaniolo yeni takımı için sağlık kontrolünden geçti.

Galatasaraylı futbolcu Nicolo Zaniolo, Atalanta için sağlık kontrolünden geçti

AJANSSPOR - HABER

Galatasaray'ın geçtiğimiz sezonu Premier Lig ekibi Aston Villa'da kiralık olarak geçiren İtalyan futbolcusu Nicolo Zaniolo ülkesine döndü.

Atalanta'ya transfer oluyor

Galatasaray'ın 2022-23 sezonun devre arasında Roma'dan 15 milyon Euro karşılığında kadrosuna kattığı 25 yaşındaki on numara Nicolo Zaniolo'nun yeni sezondaki adresi Atalanta oluyor.

Anlaşma sağlandı

Sarı kırmızılılar, 3 milyon euro kiralama bedeli ve şarta bağlı satın alma opsiyonuyla karşılığında Serie A ekibi Atalanta ile anlaşma sağladı. 

Zaniolo'nun Atalanta'da maçların yüzde 60'ında oynaması halinde 17 milyon Euro'luk satın alma maddesi devreye girecek. İtalyan ekibi kalıcı transferin gerçekleşmesi halinde Galatasaray'a 2.5 milyon euro da performans bonusu ödeyecek. 

Sağlık kontrolünden geçti

Öte yandan transferi için İtalya'ya giden Nicolo Zaniolo yeni takımı Atalanta için sağlık kontrolünden geçti. Yıldız futbolcunun transferinin bugün resmen açıklanması bekleniyor.

Aston Villa'da 39 maçta forma gyidi

Güncel piyasa değeri 20 milyon Euro olan İtalyan on numara, geride kalan sezonda Aston Villa formasıyla 39 resmi maçta 3 gollük performans sergiledi. 25 yaşındaki futbolcu 19 kez ülkesinin milli takımı formasını da giyerken 2 gol ve 1 asistlik katkı yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler