Transfer bombası patladı! Galatasaray, Fenerbahçeli yıldız ile her konuda anlaştı, imza an meselesi...

Özgür Koç
19.06.2024 - 15:27 | Son Güncellenme: 19.06.2024 - 15:36

Galatasaray'ın, Fenerbahçe'nin biten sözleşmesini yenilemek için görüşme halinde olduğu Belçikalı golcü Michy Batshuayi ile her konuda anlaşma sağladığı ileri sürüldü. İşte detaylar...

Transfer bombası patladı! Galatasaray, Fenerbahçeli yıldız ile her konuda anlaştı, imza an meselesi...

AJANSSPOR - HABER

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'ın, Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 30 Haziran'da sona erecek olan 30 yaşındaki golcü Michy Batshuayi ile anlaştığı iddia edildi.

Her konuda anlaşma sağlandı

A Spor'da sıcak transfer gelişmesi verilen haberde sarı kırmızılıların daha önce Süper Lig'de Beşiktaş forması giyen Belçikalı golcü ile her konuda anlaştığı duyuruldu.

3 yıllık sözleşme, senelik 3 milyon euro maaş + imza parası

Yağız Sabuncuoğlu'nun verdiği bilgiye göre ise Galatasaray, Michy Batshuayi'ye senelik 3 milyon euro'dan 3 yıllık sözleşme ve 3 milyon euro imza parasının yer aldığı sözleşme teklifinde bulunmuştu. 

Fenerbahçe son teklifini yaptı

Öte yandan, Batshuayi kadrosunda tutmak isteyen Fenerbahçe'de Belçikalı golcünün menajerine son teklifini sundu ve Batshuayi'ye karar vermesi için bir hafta süre tanımıştı.

Fenerbahçe'nin yeni sözleşme teklifinin detayları

Fenerbahçe’den geçtiğimiz sezon yıllık 3 milyon euro para kazanan Batshuayi için yönetim rakamı arttırdı ve yıllık 3.5 milyon euro garanti ücret ve 3 yıl için yıllık 1 milyon euro olmak üzere toplamda 3 milyon euro da imza parası teklifinde bulundu.
 
Fenerbahçe'nin yeni sözleşme için Belçikalı golcüye yaptığı teklifin detayları şöyle:

Yıllık 3.5 milyon euro garanti ücret
3 milyon euro imza parası. Her yıl için 1 milyon euro ödenecek
Süper Lig Şampiyonluğu için 200 bin euro şampiyonluk primi
Avrupa Başarı özel primi. Kazanılacak her kupa için 250 bin euro özel başarı primi
Ligde atılacak olan 20 gol ve üstüne 200 bin euro özel prim

İki sezonda 44 gol ve 5 asist kaydetti

Fenerbahçe'nin 2022-23 sezonun başında Premier Lig ekibi Chelsea'ye 3,5 milyon euro ödeyerek kadrosuna kattığı 30 yaşındaki futbolcu, ilk sezonnuda 32 maçta 20 gol ve 2 asistlik performans sergilerken, geride kalan sezonda 43 maçta sahaya çıktı. Batshuayi bu maçlarda 24 kez fileleri havalandırırken 3 kez de gol pası verdi. 

Senin için hazırladığımız haberler