Transfer derbisi! Kaan Ayhan'ın babası açıkladı...

24.07.2020 - 08:47 | Son Güncellenme: 24.07.2020 - 08:56

Alman ekibi Fortuna Düsseldorf'tan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan milli defans oyuncusu Kaan Ayhan'ın transferi için Galatasaray ve Fenerbahçe devrede. Futbolcunun babası Erol Ayhan, transferle ilgili açıklamalar yaptı. Kaan Ayhan, Galatasaray'a mı Fenerbahçe'ye mi transfer olacak?

Transfer derbisi! Kaan Ayhan'ın babası açıkladı...

AJANSSPOR-HABER

Süper Lig’de hayal kırıklığı dolu bir sezonu geride bırakmaya hazırlanan Galatasaray ile Fenerbahçe, transferde rakip oldu. Daha önce Mert Hakan Yandaş transferi için karşı karşıya gelen ezeli rakipler, bu kez Kaan Ayhan’ı transfer etmek için kozlarını paylaşacak. Kaan Ayhan, hangi takıma transfer olacak? Futbolcunun babası Erol Ayhan’dan transfer açıklaması geldi.

Kaan Ayhan, Türk takımlarının gözdesi

Almanya Ligi’nde bu sezon küme düşen Fortuna Düsseldorf’ta forma giyen defans oyuncusu Kaan Ayhan, Türk takımlarının transferde gözdesi oldu.

Kaan Ayhan’ın babası transfer hakkında konuştu

25 yaşındaki defans oyuncusuna hem Galatasaray hem de Fenerbahçe talip oldu. Futbolcunun babası Erol Ayhan, Milliyet’e transfer gelişmeleri hakkında açıklamalar yaptı.

“Kaan Ayhan, Türkiye’de oynama fikrine sıcak bakıyor”

Erol Ayhan, ”Evet, iki kulübün de ilgisi var. Oğlum da Türkiye’de oynama fikrine sıcak bakıyor” ifadelerini kullandı.

Galatasaray’a mı, Fenerbahçe’ye mi transfer olacak?

Kaan Ayhan’ın babası, milli stoperin hangi takıma transfer olacağı sorusuna ise “Teklifler oluyor ama ciddi bir şey yok. Şu ana kadar kimseyle resmi bir konuşma yapmadık” diye konuştu.

Kaan Ayhan’ın bedeli 2.5 milyon Euro

Erol Ayhan, oyuncunun serbest kalma maddesiyle ilgili olarak da, “Fortuna Düsseldorf ligden düşmeseydi çıkış maddesi 4.5 milyon Euro idi. Ancak düştükleri için daha makul bir rakam olacak. Bu da 2.5 milyon Euro” açıklamasını yaptı.

“Türkiye dışından da isteyenler var”

Milli oyuncunun kariyer planlarıyla ilgili de görüşlerini paylaşan Erol Ayhan, “Kaan artık 19 yaşında değil. 25 yaşında ve bir tercih yapacak. Türkiye ile ilgili kafasında olumsuz bir düşünce yok. Belki 3-4 sene önce erken olabilirdi. Ayrıca Türkiye dışından da birçok kulüp onu istiyor” dedi.

Kaan Ayhan, Düsseldorf’ta kaç maçta oynadı?

Kaan Ayhan, geride kalan sezonda 34 maçta 3063 dakika süre aldı ve 2 gol 3 asistlik performans sergiledi. Kaan Ayhan, 2020 yılında Türkiye Milli Takımı formasını da 9 maçta terletti ve 3 gole imza attı.

Senin için hazırladığımız haberler