Transfer haberleri çileden çıkardı!

25.02.2017 - 12:59 | Son Güncellenme: 25.02.2017 - 12:59

Emre Mor’un menajeri Muzzi Özcan yıldız futbolcu hakkında çıkan yalan haberlere karşı yasal yollara başvurmaya hazırlandıklarını açıkladı.

Fussball Transfer sitesinde Emre hakkında çıkan “sezon sonunda satılacak ya da kiralanacak” şeklindeki haber yıldız oyuncunun menajerini çileden çıkardı.

Konuyla ilgili Danimarka’nın BT gazetesine konuşan Özcan, “bizim Emre hakkında yazılan yalan yanlış haberlere tahammülümüz kalmadı. Emre hakkında yazılan negatif haberlere karşı dava açacağız. Danimarka, Almanya ya da hangi ülke medyası olursa olsun. Emre kötü ya da yanlış bir tutumdan dolayı kulübünden en ufak bir uyarı almadı. O dünyanın en büyük kulüplerinden biri için oynuyor ve her gün yeni bir şeyler öğreniyor” dedi.

BIRAKMAYACAKLAR
Emre’nin kulübünden gönderileceği yönündeki iddiaları da yalanlayan Özcan, “Dortmund bize Emre’yi satacakları ya da kiralayacakları yönünde bir şey söylemedi. Tam tersine onu hiçbir şekilde bırakmayacaklarını belirttiler. Sezon sonunda her oyuncumuzla yaptığımız gibi sezon sonunda hem Emre hem de Dortmund’la oturup gelecek planlaması için konuşacağız. Ve elbette Emre’nin ailesiyle de konuşacağız. Çocuklarının geleceği hakkındaki düşüncelerini tartışacağız.” İfadelerini kullandı. (Hürriyet)

Senin için hazırladığımız haberler