Galatasaray'da transfer harekat başlıyor! İşte listedeki iki isim...

12.06.2022 - 13:53 | Son Güncellenme: 12.06.2022 - 14:00

Galatasaray'da başkanlık koltuğuna oturan Dursun Özbek transfer harekatına başlıyor. Tecrübeli başkanın listesinde bir dünya yıldızı ve Süper Lig'den bir golcü var.

Galatasaray'da transfer harekat başlıyor! İşte listedeki iki isim...

Galatasaray'da dün yapılan genel kurulda başkanlığa Dursun Özbek'in seçilmesinden sonra gözler transfere çevrildi.

 

Sarı kırmızılı takımda gelecek oyuncuların yanı sıra takımdan ayrılacak futbolcular da olacak. Dursun Özbek ve ekibi seçim öncesi planladıkları transfer çalışmalarına odaklandı. Bu gelişmelerin yanı sıra kasa kolaylığı için çalışmalara başlayacak olan yönetim teklif gelen isimlere yönelecek.

Avrupa'dan teklif gelen 4 isim ayrılabilir

Sarı-kırmızılılarda geride kalan sezonda özellikle Avrupa Ligi'nde performanslarıyla öne çıkan Marcao, Victor Nelsson ve Kerem Aktürkoğlu'na Avrupa takımlarından teklifler var. Öte yandan kiralık olarak formasını giydiği Adana Demirspor'da kariyer sezonunu geçiren ve Galatasaray'a geri dönen Yunus Akgün de Avrupa takımlarının peşinde olduğu futbolcular arasında. Bu futbolcular yönetimin beklediği teklifler gelmesi halinde takımdan ayrılabilir.

Transferde harekatı başlıyor

Başkan Özbek güçlü yönetim kuruluyla transferde ses getirecek hamleleler ve nokta atışlarıyla gelecek sezon şampiyonluğa oynayacak bir kadro kurmak istiyor.

Sarı kırmızılı takımın yeni yönetimi transferde bonservisi elinde olan dünya yıldızının peşine düşerken, bir de Süper Lig'de performansıyla göz dolduran golcü ismi radarına aldı.

Liste başı Isco

A Spor'da yer alan habere göre; Galatasaray'ın transfer listesininin başındaki isim ise Real Madrid ile sözleşmesi sona eren İspanyol yıldız Isco. 30 yaşındaki 10 numara daha fazla forma şansı giyebileceği takıma gitmek istiyor. Her iki kanat ve merkez orta sahada görev alabilen Isco, şimdiden sarı kırmızılı taraftarları heyecanlandırdı. İspanyol futbolcu geçtiğimiz sezon Madrid ile 17 maçta görev aldı ve 2 gol kaydetti.

Forvette hedef Haji Wright

Forvet konusunda atletik ve temposu yüksek bir oyuncu arayan sarı-kırmızılılarda hedefteki isim geçen sezon Antalyaspor formasıyla fark yaratan Haji Wright. Bonservisi SönderjyskE'de olan ABD'li futbolcu Galatasaray'da oynamaya sıcak bakıyor. Golcü futbolcu geçen sezon Antalyaspor formasıyla 15 gol, 2 asist üretti.

Nemanja Matic elden kaçtı

Sarı kırmızılıların transfer listesinde yer alan bir başka dünya yıldızı Nemanja Matic'ten ise kötü haber geldi. Manchester United ile olan sözleşmesi biten 33 yaşındaki Sırp ön liberonun Serie A ekibi Roma anlaşmaya vardığı öğrenildi. İtalyan gazeteci Fabrizio Romano, Matic'in yarın Roma'ya giderek opsiyonlu 1 yıllık sözleşme imzalayacağını duyurdu.

Senin için hazırladığımız haberler