Transfer için flaş açıklama: "Türkiye'de 4 büyük kulüp ilgileniyor"

21.02.2020 - 19:39 | Son Güncellenme: 21.02.2020 - 16:59

Transfer için flaş açıklama: "Türkiye'de 4 büyük kulüp ilgileniyor"

Süper Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren Beşiktaş'ın renklerine bağlamak için görüşmelerini sürdürdüğü 17 yaşındaki futbolcu Jacop Andona ile ilgili resmi bir açıklama geldi. Futbolcunun menajeri, transfer konusunda konuştu. Jacop Andona’ya hangi takımlar transferde talip? Beşiktaş ile anlaşamadı mı? Oyuncunun temsilcisi Mesru İzzet gerçekleri açıkladı.

Andona için canlı yayında açıklama

Futbolcunun menajeri Radyospor’da Spor Kazanı programında Özgür Sancar’ın canlı yayında sorularını yanıtladı. Oyuncunun geleceğiyle ilgili flaş sözlere imza attı.

Mesru İzzet: “Lisansı yetişmediği için İstanbul’da kalması anlamsızdı”

Jacob Andona'nın lisansı yetişmediği için İstanbul'da kalmasının bir anlamının olmadığını ifade eden Mesru İzzet, oyuncunun şu an Antalya'da olduğunu söyledi.

Andona, Beşiktaş’a transfer olmuyor mu?

Beşiktaş ile transfer sürecini anlatan İzzet, "Beşiktaş, şu an önlerinde Trabzonspor maçı olduğu için bu maça odaklanmak istediklerini, daha sonra transfer ile ilgili sonucu bize haber vereceğini söyledi" dedi.

Türkiye'de 4 büyük ilgileniyor"

Beşiktaş'ın oyuncu ile anlaşamaması ile geleceklerini nasıl yönlendirecekleri konusunda konuşan menajer,  "Türkiye'de 4 büyük takımdan da teklif var. Ama oyuncu Beşiktaş'ta kendimi geliştirebilirim diyor. Kulübü ve ona gösterilen ilgiyi sevdi" şeklinde konuştu.

Jacob Andona kimdir?

7 Ocak 2002'de doğan Nijerya'lı oyuncu Jacop Andona, 1.72 boyunda ofansif orta saha ve santrafor mevkiinde görev alıyor. Şu anda Goddosky FC takımında forma giyen Jacob 39 golle takımının en golcü oyuncusu konumunda..

Senin için hazırladığımız haberler