Transfer kesinleşti! Halil Dervişoğlu, Gaziantep FK'ya kiralandı

13.09.2024 - 09:22 | Son Güncellenme: 13.09.2024 - 09:33

Galatasaray'da kadroda düşünülmeyen isimlerden 24 yaşındaki forvet oyuncusu Halil Dervişoğlu'nun yeni adresi belli oldu. İşte detaylar...

Transfer kesinleşti! Halil Dervişoğlu, Gaziantep FK'ya kiralandı

Salim MANAV - AJANSSPOR

Gaziantep FK, Galatasaray'dan Halil Dervişoğlu'nu sezon sonuna kadar kiraladı.

3 talibi vardı

Galatasaray’da yeni sezon kadro planlamasında yer almayan Halil Dervişoğlu ile Süper Lig'den Çaykur Rizespor, Kasımpaşa ve Gaziantep FK yakından ilgileniyordu.

Kiralama bedeli ödenmeyecek

Gaziantep FK, transferde mutlu sona ulaşan takım olup 24 yaşındaki futbolcuyu kiralık olarak sezon sonuna kadar kadrosuna kattı. Kırmızı siyahlılar bu transfer için Galatasaray'a herhangi bir kiralama bedeli ödmeyecek.

Opsiyon yok, maaşının takımını Gaziantep ödeyecek

Öte yandan Halil Dervişoğlu'nun sözleşmesinde herhangi bir satın alma opsiyonu da bulunmuyor. Galatasaray'la 2027'e kadar sözleşmesi bulunan futbolcunun maaşının tamamını da Gaziantep FK ödeyecek.

Yarım sezon Hatayspor'da kiralık oynadı

Genç futbolcu geçtiğimiz sezonun devre arasında Hatayspor'a kiralanmıştı. Halil Dervişoğlu, bordo beyazlı takımda 11 maçta rakip fileleri havalandırmadı.

500 bin Euro'ya transfer edildi

Galatasaray'da iki dönem kiralık olarak forma giyen 24 yaşındaki futbolcu Temmuz 2023'te Brentford'dan 500 bin euro bonservis bedeliyle transfer edilmişti. Halil Dervişoğlu sarı kırmızılı formayla 65 maça çıkarken 12 gol ve 4 asist kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler