"Transfer konusunda bir şeyler olacaktır"

09.01.2021 - 18:33 | Son Güncellenme: 09.01.2021 - 18:32

Göztepe'nin teknik sorumlusu Ersan Parlatan, 1-0 kaybedilen Antalyaspor maçının ardından yayıncı kuruluşa konuştu. Deneyimli antrenör transfer konusuna da değindi.

"Transfer konusunda bir şeyler olacaktır"

Göztepe, Süper Lig'in 18. haftasında evinde Antalyaspor'a mağlup oldu. Göztepe'nin teknik sorumlusu Ersan Parlatan, maçın ardından beIN Sports'a konuştu.

Antalyaspor'un bekleyerek bir oyun oynadığını söyleyen Parlatan, "Antalyaspor 1. bölgede bizi bekledi ve topun arkasına geçti. Bize fazla alan vermediler. Bunun için sabırlı oynamamız gerekiyordu. İlk yarıda çok sabırlı oynadık. Belki çok pozisyona giremedik ama 45. dakikada net bir pozisyonumuz vardı. Soyunma odasına 1-0 girsek bambaşka bir oyun olacaktı. Oyuncularımız elinden geleni yaptı. Yapacak bir şey yok. Üzgünüz. 77. dakikada gol yedik. Orada biz golü atacakken dönen top geldi gol oldu" dedi.

"Kırılma anları aleyhimize"

Maçlarda kırılma anlarından bahseden deneyimli antrenör, "Maçlarda bizim adımıza kırılma anları var. Rizespor maçından başlayan bir süreç var. Son dakikada bir penaltı golüyle mağlup oldu. Hiçbir maçta altta kalmadık. 75. dakikada bugün kırılma anı oldu. Son maçlarda kırılma anı aleyhimize oluyor. Futbolda şans faktörü fazla" şeklinde konuştu.

Transfer sorusuna da yanıt veren Parlatan, "Kendi aramızda değerlendireceğiz. Önümüzdeki günlerde transfer konusunda bir şeyler olacaktır" diyerek sözlerini noktaladı.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler