Transfer listesi belli oldu! 6 isim...

21.12.2019 - 10:15 | Son Güncellenme: 21.12.2019 - 10:15

Transfer listesi belli oldu! 6 isim...

Avrupa’ya veda ettikten sonra gözünü lig şampiyonluğuna diken Trabzonspor’u hareketli bir ocak transfer dönemi bekliyor. Bordo mavili ekip stoper, orta saha ve kanat transferleri için alternatifleri belirledi. İşte o isimler...

Süper Lig’de 15. haftaya 26 puanla 4. sırada giren Trabzonspor hedefini şampiyonluk için belirledi. Bordo mavililer ocak döneminde yapacağı transferlerle bu hedefine doğru emin adımlarla gitmeye çalışacak.

Fanatik gazetesinin haberine göre stopere bir takviye yapması beklenen Trabzonspor’da adaylar Guangzhou R&F’den Dusko Tosic ile İstiklal’den Roozbeh Cheshmi. Tosic 10 gün sonra bonservisini eline alacak. İranlı Cheshmi’nin ise sözleşmesi sezon sonunda bitecek.

Orta saha transferi için Stoke City’den Badou Ndiaye ve Nottingham Forest’tan Joao Carvalho isimleri geçiyor. Bu iki futbolcu için kiralık formülü üzerinde duruluyor.

Kanatlardaki adaylar ise Ludogorets’ten Jody Lukoki ile Eskişehirspor’dan Jesse. İki oyuncunun sözleşmelerinin sezon sonunda bitiyor olması Trabzonspor’un iştahını kabartıyor.

Başkan Ahmet Ağaoğlu, dün yaptığı açıklamada 6 milyon TL civarında bir paraları olduğunu açıklamıştı.

Senin için hazırladığımız haberler