Tokmac Chol Nguen'in paylaşımı Beşiktaş taraftarını heyecanlandırdı

20.05.2022 - 08:48 | Son Güncellenme: 20.05.2022 - 17:36

Yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ın listesinden yer alan yıldız futbolcunun yaptığı flaş paylaşım siyah beyazlı taraftarları heyecanlandırdı. İşte detaylar...

Tokmac Chol Nguen'in paylaşımı Beşiktaş taraftarını heyecanlandırdı

Hayal kırıklığı ile geçen sezonun ardından Valerien Ismael yönetiminde yeni sezonda şampiyonluk hedefleyen Beşiktaş'ta transfer çalışmaları hız kazandı.  

Tokmac Chol Nguen'den flaş paylaşım

Macaristan temsilcisi Ferencvaros'ın 28 yaşındaki Norveçli kanat oyuncusu Tokmac Chol Nguen'den akşam saatlerinde flaş bir paylaşım geldi. 

İstanbul'a mı geliyor?

Paylaşımında uçakta yer aldığını gösteren bir fotoğraf paylaşan yıldız oyuncu, Kartal emojisi kullanması  siyah beyazlı taraftarları heyecanlandırdı. Nguen'ın bu paylaşımı 'Beşiktaş için İstanbul'a geliyor' şeklinde yorumlandı.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'ta büyük Rıdvan ve Ersin skandalı!
Habere Git

Serbest kalıyor

2019'dan bu yana Ferencvaros forması giyen Norveçli futbolcunun kulübüyle olan sözleşmesi 30 Haziran 2022'de sona eriyor. Tokmac Chol Nguen güncel piyasa değeri 2.2 milyon Euro...

 

12 gol ve 11 asist üretti

10 numara pozisyonunda da oynayabilen, sol kanat oyuncusu bu sezon Ferencvaros formasıyla 43 maçta forma giyerken bu karşılaşmalarda 12 kez rakip fileleri havalandırdı. Norveçli futbolcu 10 kez de takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Tokmac Chol Nguen kimdir?

20 Ekim 1993 tarihinde Kenya Kakuma'da dünyaya gelen Tokmac Chol Nguen futbola Drammen FK altyapısında başladı. Norveç'te Stromsgodset, Baerum SK, Mjondalen formaları giyen yıldız futbolcu, ülkesi dışında ise Macaristan ekibi Ferencvaros'ta top koşturdu. 

Kariyerinde 4 Macaristan Ligi şampiyonluğu bulunan Nguen, 1 Norveç Ligi şampiyonluğu ve 1 Macaristan Kupası şampiyonluğu da elde etti.

2018-2019 sezonunun devre arasında Strømsgodse'den 400 bin Euro karşılığında transfer olduğu Ferencvaros'ta 147 maça çıkan başarılı sol kanat oyuncusu bu maçlarda 43 gol ve 26 asistlik katkısıyla 66 gole doğrudan etki etti.

Norveç A Milli Takımı'nda 1 maça çıkan Nguen, Norveç U-19 ve Norveç U-18 Milli Takımı'nda da aynı sayıda karşılaşmaya çıktı.

Senin için hazırladığımız haberler