Transfer sonrası Eljif Elmas'tan ilk açıklama

26.07.2019 - 20:37 | Son Güncellenme: 26.07.2019 - 20:37

Transfer sonrası Eljif Elmas'tan ilk açıklama! Spor Toto Süper Lig ekibi Fenerbahçe'den İtalya'nın Napoli takımına transfer olan Makedon oyuncu Eljif Elmas, kulüp sitesine açıklamalarda bulundu.

"Ancelotti ile çalışmak hayal gibi"

Elmas, "Buraya gelmekten dolayı çok memnunum. Bir Napoli oyuncusu olmak, büyük bir ailenin parçası olmak demektir. Ancelotti ile çalışmak hayal gibi. Onun gibi bir antrenörden mümkün olduğu kadar çok şey öğrenmek istiyorum"açıklaması yaptı.

Elmas, "Geçmişte birçok pozisyonda görev aldım. Koç beni nerede oynatacağını biliyordur. Takımın emrindeyim" ifadelerini kullandı. 

"Pandev ile görüştüm"

Elmas, "Evet, Goran Pandev buranın benim için en iyi seçecek olacağını ve Napoli formasını sevmem gerektiğini söyledi. Çünkü Bu kulüp hayranları için çok özel bir takım." dedi.

"Her zaman hazır olacağım"

Elmas, "Gencim ve kesinlikle daha da gelişmeşliyim. Gerisi için çok çalışacağım ve koçun talimatlarını takip edeceğim. Bana ne yapmamı söylerse söylesin yapmaya hazır olacağım" şeklinde konuştu.

Elmas, "Napoli'yi seçmemin nedenlerinden biriydi. Şampiyonlar Ligi harika bir turnuva ve umarım en sonuna kadar oynayabilirim" açıklaması yaptı.

Elmas, "Bir süredir buradayım ve kendimi sıcak ortamda hissettim. Bana çok fazla enerji veren bir iklim. İtalyan taraftarar harika" dedi.

Elmas, "Evet, ama bunun hakkında konuşmak istemiyorum. Hayaller içeride tutulmalı" ifadelerini kullandı.

Eljif Elmas kaç numaralı formayı giyecek?

Öte yandan Eljif Elmas, Napoli'de 12 numaralı formayı giyecek.

AJANSSPOR-DIŞ HABER

Senin için hazırladığımız haberler