Transfer Haberleri | Galatasaray'da Işıtan Gün'den Morutan açıklaması!

01.08.2021 - 01:17 | Son Güncellenme: 01.08.2021 - 01:36

Galatasaraylı yönetici Işıtan Gün, Morutan transferi hakkında sert açıklamalarda bulundu ve Steaua Bükreş’in sahibi Gigi Becali'ye tepki gösterdi.

Transfer Haberleri | Galatasaray'da Işıtan Gün'den Morutan açıklaması!

Özgür SANCAR - AJANSSPOR

Galatasaray'ın transfer etmek istediği Romanya Ligi ekiplerinden FSCB takımında forma giyen Olimpiu Morutan konusunda iki başkandan farklı açıklamalar geldi.

Burak Elmas: Bu transferde girişimimiz yok

Steau Bükreş’in sahibi Gigi Becali, ''Galatasaray’la anlaştık. Futbolcunun yeni takımı belli'' türünde açıklamalarla sarı - kırmızılı yönetim üzerinde baskı kurmaya çalışırken, Galatasaray Başkanı Burak Elmas ise ''Olimpiu Morutan’ın maliyeti sebebiyle bu transferde bir girişimimiz yok'' diyerek transferden vazgeçtiklerini açıkladı.

 

Burak Elmas, Morutan ile ilgili kararını verdi!

Işıtan Gün'den tepki! 'Rasyonellikten ayrılamayız'

Öte yandan, Galatasaray Becali'nin bu yaklaşımına tepki gösterdi. Burak Elmas başkanlığındaki yönetimde yer alan Özgür Işıtan Gün, ''Becali, karşısında otel lobisinde 4 saat oyuncu bekleyen Galatasaray yöneticileri var sanıyor sanırım. Yapmaya çalıştığı pazarlama faaliyetinin ve kurmaya çalıştığı baskının farkındayız. Bu transferde rasyonellikten ayrılamayız” dedi.

Sözleşmesi devam ediyor

Morutan'ın kulübüyle olan sözleşmesi 30 Haziran 2023 yılına kadar devam ediyor.  22 yaşındaki orta saha oyuncusu, geçen sezon forma giydiği 36 maçta 8 gol ve 15 asist kaydetti. Bu sezon ise 4 maçta sahaya çıkan Morutan, 1 gol ile oynadı. 

 

Senin için hazırladığımız haberler