Yüksel Yıldırım: Galatasaray ile Eyüpspor arasında özel bir ilişki var

Feride Kara
10.02.2022 - 22:46 | Son Güncellenme: 10.02.2022 - 23:50

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım Jesse Sekidika transferi için Galatasaray ile Eyüpspor arasında özel bir ilişki olduğunu ve Eyüpspor'a gittiğini söyledi

Yüksel Yıldırım: Galatasaray ile Eyüpspor arasında özel bir ilişki var

Devre arası transfer döneminde Spor Toto 1. Lig ekibi Eyüpspor, Galatasaray'dan Jesse Sekidika ile sezon sonuna kadar kiralık olarak sözleşme imzaladıklarını açıklamıştı. 

Galatasaray ile Eyüpspor arasında özel bir ilişki var

Sekidika transferinde devreye giren Samsunspor'da oyuncunun tercihinin Eyüpspor olmasının ardından bir açıklama geldi. Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım: "Jesse Sekidika ile görüştük fakat Galatasaray ile Eyüpspor arasında özel bir ilişki varmış o yüzden oyuncu Eyüpspor'a transfer oldu" ifadelerini kullandı.

Galatasaray'da 19 maça çıktı

Galatasaray'ın 2019-2020 sezonun devre arasında Eskişehirspor'dan bedelsiz olarak kadrosuna kattığı Nijeryalı futbolcu sezon başında OH Leuven'e kiralanmıştı. Belçika kulübünde 6 maça çıkan Sekidika 1 gol kaydetti. Sarı kırmızılı takımda 19 maç sahaya çıkan 25 yaşındaki futbolcu 1 gol ve 1 asistlik performans sergiledi. Sekidika Konyaspor'da da yarım sezon kiralık olarak forma giymişti.
 

 

Senin için hazırladığımız haberler