Transfer yarışında Anadolu Efes, Fenerbahçe'yi solladı!

Burak Alaca
09.05.2024 - 17:06 | Son Güncellenme: 10.05.2024 - 10:16

EuroLeague'deki temsilcilerimiz Anadolu Efes ve Fenerbahce Beko yıldız oyuncunun transferi için yarışa girdi. İşte detaylar...

Transfer yarışında Anadolu Efes, Fenerbahçe'yi solladı!

AJANSSPOR-HABER

Türk Hava Yolları EuroLeague'deki temsilcimiz Anadolu Efes sezona play-in etabında veda ettikten sonra gelecek sezon için çalışmalara tam gaz başladı.

Shane Larkin evinde kaldı!

Anadolu Efes sezon tamamlanmadan önce birçok EuroLeague takımının ilgisi bulunan ve sezon sonu sözleşmesi bitecek kaptan Shane Larkin ile 4 yıllık sözleşme yenileyerek önemli bir hamleye imza attı.

Efes'te Mijatovic sonunda ikna edildi!

Öte yandan gelecek sezon takımın başına İspanyol koç Xavi Pascual'in gececeği sıklıkla dile getirilen Anadolu Efes'te sezonun ikinci yarısında takımı çalıştıran eski yardımcı antrenör Tomislav Mijatovic, baş antrenörlük yapmaya ikna edildi ve 2 yıllık mukavele yapıldı.

İlgini Çekebilir
Efes'ten gelecek sezonun ilk transferi geldi! İşte o isim...
Habere Git

Efes, Real Madridli yıldızın transferinde aşama kaydetti

İspanyol Encestando'nun haberine göre Anadolu Efes, Real Madrid'in 30 yaşındaki Fransız pivotu Vincent Poirier ile 2 yıllık bir anlaşma üzerinden yaptığı görüşmelerde mesafe katetti.

Fenerbahçe istedi Efes kapıyor

2.13'lük Poirier, EuroLegue'deki bir diğer temsilcimiz Fenerbahçe Beko'nun da yaz ayları için listesinde bulunan pivotlar arasında yer alıyordu.

Bu sezon 32 maça çıktı

Normal sezonda Real Madrid forması ile EuroLeague'de 32 maça çıkan Vincent Poirier; 8.9 sayı, 5.4 ribaunt, 1.5 blok ortalamaları ile iyi bir sezon geçirdi.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe Final Four'da!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler