Transfer Yasağı Kalkıyor... Galatasaray, Cenk Özkaçar'ı Transfer Listesine Aldı

15.01.2023 - 09:21 | Son Güncellenme: 15.01.2023 - 09:55

Süper Lig ekiplerinden Galatasaray, FIFA'nın getirdiği transfer yasağını kaldırdı. Sarı kırmızılar savunmaya transfer yapmak için görüşmeler yapıyor. Cimbom'da Cenk Özkaçar, gündeme geldi.

Transfer Yasağı Kalkıyor... Galatasaray, Cenk Özkaçar'ı Transfer Listesine Aldı

AJANSSPOR HABER

FIFA'nın geçici transfer yasağı getirdiği Süper Lig'in lideri Galatasaray, kadrosunu güçlendirmek için transfer listesinde yer alan oyuncularla görüşmeye devam ediyor. Sarı-Kırmızılılarda İspanyol ekibi Valencia ekibinde form giyen milli oyuncu Cenk Özkaçar'ı gündemine aldı.

Transfer yasağı kaldırıldı

Sabah gazetesi eski teknik direktör Domenec Torrent ve eski futbolcuların başvurusu nedeniyle FIFA'nın transfer yasağı aldığını yazdı. Ancak yasağın Uruguaylı futbolcu Lucas Torreira’nın menajerinin, 18 bin 500 dolar tutarındaki alacakları ödenmediği için alındığı öğrenildi. Sarı kırmızılı yönetim menajere olan borcunu dün kapattı. Böylece yasak kalkmış oldu.

Savunmaya alternatif Cenk Özkaçar

Yasağın kaldırılmasından sonra transfer çalışmaları yoğunlaştırıldı. Fanatik'te yer alan habere göre,  Sarı-Kırmızılılar'ın hedefinde Valencia'da kiralık oynayan ve bonservisi Lyon'da bulunan Cenk Özkaçar var. Cimbom Nelsson ve Abdulkerim Bardakcı'ya alternatif olarak genç savunmacıyı kadrosuna katmak için görüşmeler yapıyor.

İlgini Çekebilir
Galatasaray vasat başladı, muhteşem bitirdi!
Habere Git

Transferde ilerleme kaydedildi

Haberin detaylarında ise, İspanyol kulübünde sadece 3 lig maçında 327 dakika şans bulabilen 22 yaşındaki solak stoperle temaslara geçen Galatasaray Yönetimi'nin ilerleme kaydettiği ifade edildi. 

Uğur Çiftçi ile anlaşma sağlandı

Devre arası transfer döneminde yerli oyuncu transferleri için hamleler yapan Galatasaray, ilk olarak Sivasspor forması giyen 30 yaşındaki sol bek oyuncusu Uğur Çiftçi ile anlaşma sağladı. Tecrübeli oyuncu sezonun geri kalanında Sarı-Kırmızılı formayla mücadele edecek.

Bonservisi belli oldu

Galatasaray, Uğur Çiftçi'nin transferi için kulübü Sivasspor'la 600 bin Euro bonservis bedeli ile Emre Taşdemir karşısında anlaştı. Bu durumda Uğur Çiftçi Galatasaray'a gelirken, Emre Taşdemir Sivasspor'un oyuncusu olacak. Kırmızı-Beyazlı kulüp ayrıca 600 bin Euro'nun sahibi olacak.

İlgini Çekebilir
Şok... FIFA, Galatasaray'a transfer yasağı getirdi!
Habere Git

5 gole katkı sağladı

Uğur Çiftçi, bu sezon Sivasspor forması ile 22 karşılaşmada görev aldı. Gol katkısı sunamayan tecrübeli sol bek, 5 defa takım arkadaşlarına son pası veren isim oldu. 

Lucas Moura gündeme geldi

Galatasaray'da devre arası transfer dönenimde  Lucas Moura gündeme geldi. Sarı-Kırmızılıların teklif sunduğu  Premier Lig'de 8 maçta sadece 90 dakika süre alabilen 30 yaşındaki yıldız, Galatasaray'ın teklifini değerlendirmek istiyor. Galatasaray, Moura transferinde bedelsiz kiralama formülü üzerinde duruyor ve taraflar arasında görüşmeler devam ediyor. 

Senin için hazırladığımız haberler