Transferde Andrea Bertolacci sürprizi! Geri dönüyor

Özgür Koç
29.12.2023 - 11:26 | Son Güncellenme: 29.12.2023 - 11:50

Trendyol Süped Lig ekibi Vavacars Fatih Karagümrük transferde eski futbolcusu Andrea Bertolacci ile yeniden anlaşmaya vardı. Detaylar haberimizde...

Transferde Andrea Bertolacci sürprizi! Geri dönüyor

AJANSSPOR - HABER

Ülkemizde daha önce Fatih Karagümrük ve Kayserispor formaları giyen 32 yaşındaki İtalyan orta saha Andrea Bertolacci Süper Lig'e geri dönüyor.

Bertolacci Karagümrük'te

Trendyol Süper Lig ekibi Vavacars Fatih Karagümrük, futbol hayatını İtalya Serie B Ligi takımlarından Cremonese'de sürdüren eski futbolcusu Bertolacci ile anlaşmaya vardı. 

Karagümrük'teki ilk sezonunda 37 maça çıktı

Sampdoria'dan ayrıldıktan sonra 2020-21 sezonun devre arasında bedelsiz olarak Fatih Karagümrük'e imza atan İtalyan futbolcu kırmızı siyahlı formayla 37 maçta forma giydi. Tecrübeli forta saha bu karşılaşmalarda 9 gol ve 5 asistlik performans sergiledi. 

1 milyon Euro'ya Kayserispor'a transfer oldu

32 yaşındaki futbolcu 2021-22 sezonun başında ise 1 milyon euro karşılığında bir başka Süper Kulübü Kayserispor'a transfer oldu. Bertolacci sarı kırmızı formayla 22 maçta sahaya çıkıp 2 gol ve 3 asistlik performans sergiledi.

Yeniden Karagümrük'e döndü

2022 - 23 sezonun devre arasında yeniden Karagümrük'e dönen İtalyan orta saha bu kez kırmızı siyahlı forma ile 15 maçta süre aldı ve 3 asist kaydetti. Andrea Bertolacci bu sezon başında ise İtalya Serie B ekiplerinden Cremonese'ye imza atmıştı. 

Karagümrük'te 3. dönemini yaşayacak

İtalyan ekibinde istediği süreleri bulamayan Bertolacci 8 maçta 1 gol üretebildi. Tecrübeli futbolcu Cremonese'den de ayrılarak 3. dönemini yaşamak için Fatih Karagümrük'e döndü.

Senin için hazırladığımız haberler