Transferde Trabzonspor'dan Andreaw Gravillon bombası

Özgür Koç
20.05.2024 - 10:56 | Son Güncellenme: 20.05.2024 - 11:08

Yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, stoper arayışlarında Adana Demirspor’un başarılı oyuncusu Andreaw Gravillon’u gündemine aldı. İşte detaylar...

Transferde Trabzonspor'dan Andreaw Gravillon bombası

AJANSSPOR - HABER

Ligde üçüncülüğü garantileyen, Türkiye Kupası'nda Beşiktaş ile final oynayacak olan Trabzonspor, bir yandan da transfer çalışmalarını sürdürüyor. 

Andreaw Gravillon iddiası

Savunmada Fernandez, Benkovic ve Baniya ile yollarını ayırması beklenen bordo mavililer, iç piyasada yerli stoper olarak Emirhan Topçu için nabız yoklarken gündemine Adana Demirspor'un Guadeloupe'li stoperi Andreaw Gravillon'u aldığı ileri sürüldü. 

Geniş listede yer alıyor

Fanatik'in haberine göre; 26 yaşındaki savunmacının Trabzonspor'un geniş transfer listesinde olduğu öğrenildi. 

38 maçta forma giydi

Güney ekibinin sezon başında 2.5 milyon Euro bonservisle Reims’den kadrosuna kattığı 1.89 boyundaki stoper, bu sezon 32 lig maçında forma giyerken, 2 de gol attı. Gravillon, Avrupa elemeleri ve Türkiye Kupası’nda da 6 karşılaşmaya çıktı.

Adana Demirspor sıkıntıda

Ara transferde kadroda küçülmeye giden ve kadrodaki maliyetli pek çok oyuncusunu gönderen Adana Demirspor, geçtiğimiz günlerde transfer yasağıyla karşı karşıya kalmıştı. Ödemeler konusunda sıkıntı çeken Lacivert-Mavililer, yazın Gravillon’u da elden çıkarabilir. Trabzonspor’un para artı takasta oyuncu teklifi yapabileceği öğrenildi.

Senin için hazırladığımız haberler