Transferde Aziz Behich sürprizi!

30.12.2017 - 08:33 | Son Güncellenme: 30.12.2017 - 08:33

Transferde Aziz Behich sürprizi!

Galatasaray, sol bek transferi için çalışmlarını sürdürüyor. Sarı-kırmızılı ekibin, bu sezon Bursaspor’da çok başarılı bir grafik çizen Aziz Behich Eraltay’ı da listesine dahil ettiği belirtildi. Galatasaray, önümüzdeki hafta Bursaspor ile masaya oturmaya hazırlanıyor.

Transferde öncelik belli

Transferde önceliği sol bek pozisyonuna veren, şu ana kadar Kwadwo Asamoah, Filipe Luis ve Davide Santon’la görüşmelerde bulunan Galatasaray’da, rota Türkiye’ye döndü! Sarı-Kırmızılılar, bu sezon Bursaspor formasıyla Süper Lig’de çıktığı 15 maçta 5 gol atan ve 1 asist yapan Aziz Behich’i transfer listesine dahil etti.

Bursaspor’a teklif sunulacak

Türkiye pasaportu da bulunan 27 yaşındaki Avustralyalı futbolcunun, kulubüyle 2019’a kadar sözleşmesi bulunuyor.

Galatasaray cephesi ise Aziz Behich’i bonservis artı oyuncu takasıyla renklerine bağlamak istiyor. Gözden çıkarılan oyuncuların listesi de, teklifle birlikte Bursaspor’a sunulacak.

Büyük takımı çok istiyor

Kariyeri boyunca Avustralya dışına ilk kez Bursaspor’a transfer olarak çıkan Aziz Behich’in de artık büyük bir takımda oynamak istediği öğrenildi.

Kulübe resmi teklifin sunulması halinde, 27 yaşındaki sol bekin de transfer için yönetimden izin talep edeceği belirtildi. (Fanatik)

Senin için hazırladığımız haberler