Transferde Benteke bombası!

21.07.2019 - 10:36 | Son Güncellenme: 21.07.2019 - 13:36

Transferde Benteke bombası!

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'nin yeni sezonda kadrosunda forvet transferi yapmak istediği gündemde. Teknik direktör Ersun Yanal'ın raporu doğrultusunda ilerleyen yönetimin, Christian Benteke'yi transfer etmeyi düşündüğü iddia edildi. Fenerbahçe, Benteke'yi transfer edecek mi? Yaşanan gelişmeler şu şekilde:

Comolli, Benteke transferi için İngiltere'ye gidecek

Ersun Yanal, Kruse ve Muriç’ten sonra bir forvet daha istedi, Kanarya rotasını Ada’ya çevirdi. Crystal Palace’ın 28 yaşındaki Belçikalı yıldızı için Comolli, İngiltere’ye gidecek.

Başkan Ali Koç, transferler yapılacağını açıklamıştı

Şampiyonuk kadrosunu kurmak için yola çıkan ve şu ana kadar 6 transfer yapan Fenerbahçe’de başkan Ali Koç, 2-3 oyuncu daha almayı planladıklarını açıklamıştı.

Fenerbahçe'nin transferdeki hedefi Benteke

Bu isimlerden birinin Christian Benteke olduğu öğrenildi. Hücum hattını Max Kruse ve Vedat Muriç ile takviye eden Sarı-Lacivertliler’de teknik direktör Ersun Yanal’ın hem rekabeti artırmak hem de Kruse ile Muriç’i alternatif bölgelerde kullanabilmek adına Belçikalı golcüyü istediği bildirildi.

Satın alma opsiyonu...

Yanal’ın talebi sonrası sportif direktör Damien Comolli’nin çalışmalara başladığı kaydedildi. Fransız spor adamının, 28 yaşındaki forvetin transferi için İngiltere’ye gidip Crystal Palace yetkilileri ile görüşeceği kaydedildi.

Benteke'nin güncel piyasa değeri ne kadar?

Sarı- Lacivertliler güncel piyasa değeri 15 milyon Euro olan Christian Benteke’yi satın alma opsiyonuyla kiralamak istiyor. (Fanatik)

Senin için hazırladığımız haberler