Transferde Beşiktaş’la anılan stoper trafik kazası geçirdi!

05.07.2021 - 23:27 | Son Güncellenme: 05.07.2021 - 23:36

Beşiktaş haberleri… Brezilya basınının Beşiktaş’ın istediğini iddia ettiği Flamengolu futbolcu Leo Pereira ülkesinde trafik kazası geçirdi.

Transferde Beşiktaş’la anılan stoper trafik kazası geçirdi!

AJANSSPOR-HABER

Brezilya ekiplerinden Flamengo’da forma giyen Leo Pereira geçirdiği trafik kazasını ucuz atlattı. 25 yaşındaki savunma oyuncusu, kızını okula bıraktıktan sonra otomobiliyle kaza yaptı.   

Aracıyla binaya girdi

Paylaşılan bilgilere göre, başka bir sürücü şerit ihlali yaptı ve içinde futbolcunun eşinin de bulunduğu arabaya çarptı. Böylece kontrolden çıkan Leo Pereira’nın aracı kapısını kırarak bir binaya girdi.

Pereira kaza sonrası konuştu 

Kazayı çiziklerle atlattığı bildirilen Brezilyalı futbolcu, “Sabah eşimle birlikte kimsenin yaralanmadığı bir trafik kazası geçirdik. Neyse ki kızım o an arabada değildi. Bu kurtuluş için Tanrı'ya teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu.

Brezilyalılara göre Beşiktaş kiralama teklif etti

Geçtiğimiz günlerde Brezilyalı Gazeteci Vene Casagrande sosyal medya hesabından Beşiktaş’ın bu futbolcunun peşinde olduğunu duyurmuştu. Casagrande, “Beşiktaş, Leo Pereira'yı kiralamak istiyor. Beşiktaş yöneticisi Emre Kocadağ transfer görüşmelerini sürdürüyor" ifadelerini kullanmıştı. 

Flamengo Beşiktaş'ın teklifini reddetti

Ancak haberlerin devamında Flamengo'nun bu teklifi kabul etmediği bildirildi. 25 yaşındaki solak savunma oyuncusu geçen sezon Brezilya Ligi’nde şampiyon olan Flamengo takımıyla 34 maça çıktı ve 1 gol attı.

Senin için hazırladığımız haberler