Transferde bomba iddia! Galatasaray...

04.12.2018 - 18:23 | Son Güncellenme: 05.12.2018 - 12:10

Transferde bomba iddia! Galatasaray...

Bu sezon Bafetimbi Gomis ile yollarını ayırmasının ardından gol yollarında sıkıntı yaşayan Galatasaray'ın gündeminde devre arası transfer döneminde Süper Lig'in iki golcüsünü kadroya katmak var.

Sezon başı olmamıştı, devre arasında geliyor!

Galatasaray'ın sezon başı transfer döneminde son 1 saat kala Akhisarspor'dan istediği ancak Akhisarspor'un transferine izin vermediği Ukraynalı golcü Yevgen Seleznov, sarı-kırmızılı kulübün devre arası transfer listesindeki ilk isim.

Seleznov için takas formülü!

Ege temsilcisi Akhisarspor'a yakın kaynaklardan edinilen bilgiye göre, Seleznov'un kadro dışı bırakılmasının ardından transfer olmasına kesin gözüyle bakılırken, en ciddi aday ise Galatasaray...

Mali anlamda sıkıntılar yaşayan Galatasaray'ın ise bu transferi gerçekleştirebilmek için takas yöntemini devreye sokması bekleniyor. 

İşte Seleznov transferi için takasta kullanılacak iki isim...

Galatasaray bu transfer için bonservis bedeli ödemek istemezken, Akhisarspor'a sunduğu ilk takas teklifi ise 2017 yılında Gençlerbirliği'nden transfer edilen Ahmet Çalık.

 

Muğdat Akhisarspor'a dönüyor!

Seleznov takası için düşünülen bir başka oyuncu ise Akhisarspor'dan geçtiğimiz transfer döneminde sarı-kırmızılı takıma katılan Muğdat Çelik...

 

Galatasaray'ın diğer forvet adayı! Emmanuel Adebayor...

Galatasaray'ın Ocak ayında transfer etmeyi planladığı bir başka isim ise Başakşehir'in Togolu golcüsü Emmanuel Adebayor. 

Bafetimbi Gomis'in gönderilmesinin ardından forvet transferi yapamayan ve Eren Derdiyok'tan istediğini alamayan Galatasaray yönetimi, Adebayor'u kadroya katabilmek için kolları sıvadı.

Başakşehir cephesinden Adebayor ve Galatasaray açıklaması!

Ajansspor, Galatasaray ve Adebayor transferininin detaylarını kaynağından öğrendi.

Kulübü yakın kaynaklardan edinilen bilgide, Adebayor'un Galatasaray'a transferi için şu ifadeler kullanıldı:

‘’Adebayor’un Başakşehir'den ayrılma talebi olmadı.  Geçtiğimiz günler de Abdullah Avcı da bununla ilgili bir açıklama yaptı. Futbolcunun ayrılma yönünde bir talebi yok, şu anda da bizim futbolcumuz. Devre arası transfer döneminde neler olur onu bilemeyiz. Sonuçta hepsi profesyonel futbolcu.''

Bu sezon savunma hattında sakatlıklar nedeniyle sıkıntı yaşayan ve ligde zor günler geçiren Akhisarspor ise Ahmet Çalık'ı kadroda görmeye sıcak bakıyor.

Galatasaray'da beklentilerden uzak kalan ve bu sezon sadece 115 dakika görev alan 28 yaşındaki oyuncu Muğdat Çelik, Seleznov takası için sarı-kırmızılı takımın düşündüğü bir başka isim.

Bu sezon yalnızca 38 dakika şans bulabildi

Medipol Başakşehir ile 2020 yılına kadar kontratı olan Togolu santrfor Emmanuel Adebayor, turuncu-lacivertli takım ile son 4 lig maçında sadece 38 dakika şans bulabildi.

Adebayor, 2016 sezonunda transfer olduğu Başakşehir'de gösterdiği performansla otoritelerin takdirini toplamıştı. Başakşehir'de yer aldığı 3 sezondur 26 gol atan Adebayor, 7 tane de asist üretti.

1984 doğumlu ve şu anda 34 yaşında bulunan Togolo yıldız golcü, Arsenal, Manchester City, Real Madrid ve Tottenham gibi dev kulüplerin formasını giymiş, 2016 yılında Başakşehir'e katılmıştı.

Adebayor'un Transfermarkt verilerine göre 1.5 milyon Euro bonservis bedeli bulunuyor.

33 yaşındali golcü Yevgen Seleznov ise, kariyerinde Dnipro, ve Shaktar Donetsk gibi takımların formasını giydi. Türkiye'deki futbol macerasına Karabükspor ile başlamıştı. Burada attığı 18 gol ile dikkatleri çekmiş, ardından Akhisarspor'un yolunu tutmuştu. 

Ukraynalı golcü, disiplinsiz tavırları nedeniyle Akhisarspor'da kadro dışı kaldı.

Senin için hazırladığımız haberler