Transferde Brahimi bombası! Galatasaray...

07.03.2019 - 09:57 | Son Güncellenme: 07.03.2019 - 12:57

Transferde Brahimi bombası! Galatasaray...

Spor Toto Süper Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray ile ilgili bir transfer iddiası ortaya atıldı. İddiaya göre; Galatasaray, Porto forması giyen Yacine Brahimi’yi kadrosuna katmak istiyor. Brahimi Galatasaray’a transfer olacak mı? Son gelişmeler haberimizde…

Galatasaray'dan flaş transfer hamlesi: Brahimi

Yeni sezonda orta alan ve kanatlarda önemli bir revizyona gitmeyi planlayan Galatasaray'dan çok flaş bir hamle geldi.

Brahimi'nin sözleşmesi ne zaman bitiyor?

Sarı-Kırmızılılar, Fenerbahçe'nin de çok ciddi bir şekilde ilgilendiği Porto'lu Yacine Brahimi için düğmeye bastı. Piyasa değeri 26 milyon Euro olan Cezayirli yıldızın sözleşmesi sezon sonu bitecek.

Fatih Terim transferi çok istiyor

Teknik direktör Fatih Terim haftalardaki performansı eleştiri konusu olan Henry Onyekuru ile devam etmeyi düşünmüyor. Tecrübeli hoca, Nijeryalı yıldızın yerine Brahimi'yi monte etmek istiyor.

Brahimi birçok takımın listesinde

Önemli bir kariyeri olan 29 yaşındaki sol kanat oyuncusu sezon sonunda serbest kalacağı için birçok takımın iştahını kabartıyor. Sarı-Kırmızılılar yüksek bir maaş teklifiyle Brahimi'yi ikna etmeyi planlıyor.

Fenerbahçe de transfer için devrede iddiası

Ancak yeni sezonda şampiyon olacak bir kadro kurmak isteyen Fenerbahçe de Brahimi konusunda oldukça ısrarcı olacağa benziyor... Bu durum, yeni bir transfer savaşının habercisi olarak gözüküyor. (Takvim)

Senin için hazırladığımız haberler