Transferde büyük sürpriz! Arda Güler'in kankası Fenerbahçe'ye geliyor

12.08.2024 - 09:07 | Son Güncellenme: 12.08.2024 - 11:08

Onta sahaya yapacağı takviye için transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'nin Arda Güler'in Real Madrid'den takım arkadaşını gündemine aldığı ileri sürüldü. İşte detaylar.

Transferde büyük sürpriz! Arda Güler'in kankası Fenerbahçe'ye geliyor

AJANSSPOR - HABER

Sezona Adana Demirspor galibiyetiyle başlayan Fenerbahçe'de transfer çalışmaları sürüyor.

Krunic'in beklentilerin altında kalması Fred'in de sakatlanması nedeniyle orta sahaya takviye yapmak isteyen Fenerbahçe için flaş bir transfer ididası ortaya atıldı.

Sarı lacivertli yönetim, teknik direktör Jose Mourinho'nun da yokluğuna dikkat çektiği Fred'in eksikliğini giderecek bir futbolcuyu kadrosuna katmayı planlıyor.

Dani Ceballos iddiası

A Spor'da yer alan habere göre; Fenerbahçe, Arda Güler'in Real Madrid'den takım arkadaşı Dani Ceballos'u kadrosuna katmak istiyor.

Haberin detayında merkez orta sahada forma giyen İspanyol oyuncunun, joker yönüyle sarı lacivertlilerin eksik alanlarını kapatabilecek bir isim olduğu kaydedildi.

Piyasa değeri 6 milyon Euro

28 yaşındaki futbolcunun sözleşmesi 2027 Haziran'da son buluyor. Ceballos'un bonservis değeri 6 milyon Euro olarak biliniyor.

27 maçta forma giydi

Ceballos geçtiğimiz sezon Real Madrid formasıyla 27 maça çıktı. İspanyol oyuncu bu mücadelelerde 1 gol ve 2 asist üretti.

13 kez milli formayı giydi

Merte orta sahanın yanı sıra on numara ve orta sahanın solunda da forma giyebilen 1.79 boyundaki tecrübeli oyuncu İspanya Milli Takımı'nda da 13 kez yer alıp 1 gol ve 2 asistlik katkı yaptı.

Real Betis altlapısından yetişen 28 yaşındaki orta saha kariyerinde Betis, Real Madrid ve Arsenal formaları giydi.

Senin için hazırladığımız haberler